Ko vam stalno gleda profil ?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovo je moja statistika, ko nejćešće gleda, ne znam. A da postavim neku nude sliku, možda će da ih bude više?

hu1saq.png

Ja posetila death row-a i bila jubilarna 2000-ta.

34tet6d.png

Tek mi sad pade na pamet da sam mogao da smislim neki znak pažnje za jubilarmog posetioca :fool:
Ništa, za treću hiljadu će biti nešto...yes3
Nego nisam znao da se i nezvanične organizacije računaju u zvanične SF grupe :dntknw:
To se čak na mom profilu i ne vidi :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Tek mi sad pade na pamet da sam mogao da smislim neki znak pažnje za jubilarmog posetioca :fool:
Ništa, za treću hiljadu će biti nešto...yes3
Nego nisam znao da se i nezvanične organizacije računaju u zvanične SF grupe :dntknw:
To se čak na mom profilu i ne vidi :dntknw:

Ma znaš mene, uvek nešto dodam, "da čorba bude gušća"... onako... zezanja radi.
Juče sam fasovala opomenu, "srećne mi rane junačke" pa odgađam do daljeg najavljenu posetu Klubu za žene??? ali čim se malo oporavim, dolazim u inspekciju.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma znaš mene, uvek nešto dodam, "da čorba bude gušća"... onako... zezanja radi.
Juče sam fasovala opomenu, "srećne mi rane junačke" pa odgađam do daljeg najavljenu posetu Klubu za žene??? ali čim se malo oporavim, dolazim u inspekciju.
Razumeo sam...
Ima vremena za posetu ali da se najaviš i da obećaš da ćeš biti fina posebno prema mojim drugarima, znaš već kojim :)

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Razumeo sam...
Ima vremena za posetu ali da se najaviš i da obećaš da ćeš biti fina posebno prema mojim drugarima, znaš već kojim :)

Videćemo kakvu situaciju ću da zateknem. Ja sam uvek fina. Svi osim jednoga će da budu pošteđeni, jednog juče pregazio kamion, puko ko žaba. Zonki je vrlo fin dečko a i prijatelj mi je, ostali kažem, osim jednoga nemaju razlog za brigu.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Videćemo kakvu situaciju ću da zateknem. Ja sam uvek fina. Svi osim jednoga će da budu pošteđeni, jednog juče pregazio kamion, puko ko žaba. Zonki je vrlo fin dečko a i prijatelj mi je, ostali kažem, osim jednoga nemaju razlog za brigu.
To ti kažem, potrudi se i ti malo, niko neće da te pojede, atmosfera je tamo uvek opuštena, može da se vidi po slikama što su kačene yes3
Nego odosmo malo dalje od teme, valjda neće da se ljute nadležni :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
To ti kažem, potrudi se i ti malo, niko neće da te pojede, atmosfera je tamo uvek opuštena, može da se vidi po slikama što su kačene yes3
Nego odosmo malo dalje od teme, valjda neće da se ljute nadležni :dntknw:

Imam ja druge slike s terena. Ove u klubu mi liče na propagandu i to onu najcrnju, ali dobro nije ovde mesto.

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Poslednjih 10 posetilaca ovog profila:

BLACKandBLOND+
Blueangel011+
Crnka Full+
cupka03+
igortehno+
ljubopitljiva+
mg farm+