Ti znaš što Papa vjeruje? I ti si pozvan da nekoga sudiš? Primejni na sebe ovo što pišeš, jer mržnja ti izvire iz svake riječi. Ja tvoga poglavara nisam vrijeđala, niti mi je to na pameti, niti me on zanima...a vi ne prestajete napadati i klevatati i još se dičite svojom "vjerom".
Nego, reci mrsrakicu, zasto stalno, po PETI PUT postavljas ovaj glupi video? Zlorabiš strpljenje urednika
ili ne znas da nije dozvoljeno ponavljati postove? Tko je ova spodoba iz videa? Ovaj poluučeni vrač što trkenja kojekave gluposti? To je teologija? To je vjera? Haha, da to nisi ti pa se sam reklamiraš?
moj poglavar je Isus Hristos,kada bude i tvoj,nećeš više biti slepa da vidiš svog poglavara kao jednog od antihrista koji će biti na zemlji. jer ono što uči čini ga da je anti-reč. niko ne izliva nikae suvišne izlive,problem je što ti svaku iskrenu istinsku reč doživljavaš kao mržnju. kada sam često sretao bludnice ,take osobe posvedočene na greh nisu mogle zamisliti da svi ljudi ne bludniče. tako se možda i tebi događa u srcu da kad i sama možda imaš neki koren gorčine da ti se čini da svako ga onda mora imati. istina nije govor mržnje.
propovedi koje se postave ovde ja pogledam ili ne,u suštibni pogledam,pre nego bi prosudio oko toga. neki puta Bog dolazi kroz svoj kanal koji on bira,ne prilagođavajuć se ljudskim ušima. misliš li da su apostole,proroke,pa i Gospoda dočekali ulaskom u jerusalim ondašnje pape i kurija u jerusalimu? ne,nego prost narod kako su taki nazvali ljude koje su izašlepred Mesiju ,a razlog je bio da su prepoznali ga. kurija sa kajafom je rekla,prost narod koji ne zna Pisma! upravo otkrivenjem Pismo se otvorilo prostima kako i Isus se zaradovao u duhu što je Bog to sakrio od premudrih,a otkrio se prostima! da vam se dometne ilija prorok ili jovan u vatikanskom gnezdu šta bi vi katolici radili? pa kamenovali bi ga,i izbacili van kao neku kožnu spodobu,logično! jer ilija bi "poklao" sve one kumire po ziodovima! kakav bi to bio strašan greh ilije. a papu bi izazvao da objasni šta mu znači to vicarius filiidei! ko može zastupati Hrista na zemlji? nije li to ravno bogohuljenju jer Isusa zastupa Duh sveti i Reč.kako može neko reći da marija ide u nebo te i te godine i da to mora biti amen a duhb asveti kaže suprot. i slične stvari? samo na jedan način je moguće a to je napisano u Reči,kada odbace laž,daće im se sila prevare ,da veruju laži. protiv sotonske laži čovek se još može iskoprcati i umaći,ali protiv zadate sile prevare od Boga,ne.kao ahav. kada ga je Gospod predao,onda je sam Gospod na nebu uredio lažnog duha da bude lažljivi duh u svim njegovim prorocima,fino izglačanim,kao patkova glava,dobro mamonisanim,ali lažljivim! proroci nisu naručeni burek za doručak,već Božja reč kao dcosekli mač koja seče laž,upamti to devojko. niko te ne mrzi samo ti se govori reč i nudi život mesto smrtnog praha iz tvorenice smrti vatikana. i ne samo vatikana,ima još ćeri vatikanskih po svcetu evo ih ovde na forumu ,te lažne nauke! mir tebi i svima.