Ko je veća svađalica?

Ko je veća svađalica?

• Žene

Votes: 10 45,5%
  • Muškarci

Votes: 4 18,2%
  • Podjednako

Votes: 8 36,4%

• Total voters
    22
Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Ma, kad su svađe u pitanju spremne ste na sve. Ako treba da se komplikuje samo nešto da se istera, ne vredi pratiti. Tek onda može da se zavrti u glavi wacko2
Neka hvala, meni svađa ne treba yes3
Kada smo kod svađa i ko je veći svđalica muško ili žensko,
pa bih pitao ?
Dali ono nasilništvo po kafanama kada lete flaše i pucaju glave spada u svađe i ko je vidio ženu da se tamo svađa.
Dali je svađa razbijanje stadiona i jeli neko vidio tamo ženu ?
Da neulazimo dublje.
Ko je veća svađalica ili se to nebroji.

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Kada smo kod svađa i ko je veći svđalica muško ili žensko,
pa bih pitao ?
Dali ono nasilništvo po kafanama kada lete flaše i pucaju glave spada u svađe i ko je vidio ženu da se tamo svađa.
Dali je svađa razbijanje stadiona i jeli neko vidio tamo ženu ?
Da neulazimo dublje.
Ko je veća svađalica ili se to nebroji.

Kad sam postavljala temu mislila sam prvenstveno na svađe tipa muško-žensko.
Gore navedeno prelazi u visi nivo svađe-nasilje, koje proizilazi od svađe, tako da se može ubrojiti.
Stvar je onda jasna.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Gore navedeno prelazi u visi nivo svađe-nasilje, koje proizilazi od svađe, tako da se može ubrojiti.
Stvar je onda jasna.

Reci mi šta je jasno?
Jeli to tvoje oddvajanje "svađa" po kategorijama povladavanje muškom egu da su žene veće svađalice ili misliš da je bolje da odu van na takva mesta i ispušu svoju "snagu" da ne diraju žene u kući. Ako si već odvojila te dve vrste svađe zašto nisi odvojila iso takvo nasilništvo u obitelji koje prouzrokuje sve većom potrebom za sigurnim kućama.Dali su možda žene ti napasnici i svađalice a muževi u tim kućama.
Meni su sve ovo nepoznanice koje bi volio da mi neko objasni ili možda ti.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Stvar je onda jasna.
Hvala ti ko bratu, mene mrzelo da pišem, mislim jasno je bilo da nije o onome reč tj da se radi o psihičkim a ne fizičkim duelima ili šta već

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
I zene i muskarci ..yes3...manje ili vise.....nisam brojao kusur...:roll:.
I pocinjenu stetu .....mogu ....ravnomerno da podele..yes3...ne moraju da broje kusur...:roll:.

Član
Učlanjen(a)
08.10.2009
Poruka
1.849
Blago muškom rodu kada se teši i neželi viditi pravu stvar u našim "familiajama" pa izjenačavamo i galamu oko zagorlog ručka sa masovnim nasiljem nad ženama i decom.Svaka nam čast da nas nema trebalo bi nas makar od gline napraviti.Čudi me da nismo žene okrivili za sve,možda bi nam bilo lakše,možda bi bili veće "muškarčine" poželjniji.
Sačuvaj nas Bože te naše "muškosti"

Učlanjen(a)
10.07.2010
Poruka
2.773
Blago muškom rodu kada se teši i neželi viditi pravu stvar u našim "familiajama" pa izjenačavamo i galamu oko zagorlog ručka sa masovnim nasiljem nad ženama i decom.Svaka nam čast da nas nema trebalo bi nas makar od gline napraviti.Čudi me da nismo žene okrivili za sve,možda bi nam bilo lakše,možda bi bili veće "muškarčine" poželjniji.
Sačuvaj nas Bože te naše "muškosti"

Opet si otišo u kukuruze (sigurno u blizini imaš atar posejan kukuruzima).
,masovna nasilljA nad ženama i decom, stvarno ga pretera. Vrati se na početak teme.

Natrag