LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Ne verujem ti ništa.
"Sam po sebi" oduvek bilo, samo "nekome" treba vremena da shvati yes3
Znam
"Nekome" treba vremena pa shvati a "nekome" ni vreme nije bas neki saveznik...wacko2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne verujem ti ništa.
"Sam po sebi" oduvek bilo, samo "nekome" treba vremena da shvati yes3
Kada smo kod svađa i ko je veći svđalica muško ili žensko,Ma, kad su svađe u pitanju spremne ste na sve. Ako treba da se komplikuje samo nešto da se istera, ne vredi pratiti. Tek onda može da se zavrti u glavi wacko2
Neka hvala, meni svađa ne treba yes3
Kada smo kod svađa i ko je veći svđalica muško ili žensko,
pa bih pitao ?
Dali ono nasilništvo po kafanama kada lete flaše i pucaju glave spada u svađe i ko je vidio ženu da se tamo svađa.
Dali je svađa razbijanje stadiona i jeli neko vidio tamo ženu ?
Da neulazimo dublje.
Ko je veća svađalica ili se to nebroji.
Kad sam postavljala temu mislila sam prvenstveno na svađe tipa muško-žensko.
Gore navedeno prelazi u visi nivo svađe-nasilje, koje proizilazi od svađe, tako da se može ubrojiti.
Stvar je onda jasna.
Hvala ti ko bratu, mene mrzelo da pišem, mislim jasno je bilo da nije o onome reč tj da se radi o psihičkim a ne fizičkim duelima ili šta većKad sam postavljala temu mislila sam prvenstveno na svađe tipa muško-žensko.
Gore navedeno prelazi u visi nivo svađe-nasilje, koje proizilazi od svađe, tako da se može ubrojiti.
Stvar je onda jasna.
Blago muškom rodu kada se teši i neželi viditi pravu stvar u našim "familiajama" pa izjenačavamo i galamu oko zagorlog ručka sa masovnim nasiljem nad ženama i decom.Svaka nam čast da nas nema trebalo bi nas makar od gline napraviti.Čudi me da nismo žene okrivili za sve,možda bi nam bilo lakše,možda bi bili veće "muškarčine" poželjniji.
Sačuvaj nas Bože te naše "muškosti"