Ko je vaš najdraži član staffa serbanforuma?

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
famous-cartoon-character-betty-boop.jpg

Ana_Ana

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291
Ana_ana...osoba koja mi je uvek pomogla sa puno strpljenja.

Učlanjen(a)
14.07.2010
Poruka
86
Umesto hvalospeva,bilo bi dobro dati neki predlog istima za dobrobit foruma,koji je katastrofalno nepregledan.Smatram da je bespotrebno otvarati teme za svakakve gluposti.Pa neka najbolji staff member razmisli o tome.

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Umesto hvalospeva,bilo bi dobro dati neki predlog istima za dobrobit foruma,koji je katastrofalno nepregledan.Smatram da je bespotrebno otvarati teme za svakakve gluposti.Pa neka najbolji staff member razmisli o tome.

Ko je vaš najdraži član staffa serbanforuma? je naziv teme u kojoj si ti upravo dao promašen komentar... :thinking: Pored nekih sitnica koje meni lično smetaju,a koje sam naveo u jednoj drugoj temi,ovaj forum je svakako daleko bolji od većine drugih koje sam obilazio. A,nadji mi jedan forum gde nema "svakakvih gluposti"! :thinking:
Sem toga predlozi "za dobrobit foruma" postoje! Naravno,opet u jednoj drugoj temi...

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849

Za pocetak bi mogao da das neki konkretan predlog,ali na mestu koje je predvidjeno za to.
Postoje ljudi koji na ovaj nacin i u ovoj temi zele da iskazu zahvalnost i simpatije prema odredjenom clanu,a ova tema,ako ti je glupa,lepo se kloni nje.

Natrag