Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nema svađe, samo sukoba mišljenja...
Vuče, nisi nikog predložio u cilju ankete.
Nemoj zjoco da se jediš! Vidiš da se odlično držiš! Samo nastavi sa otvaranjem kreativnih tema i neće biti problema! A moram i da te pohvalim, dosta si napredovao (u forumskom smislu) u poslednjih mesec-dva, vidi se da se trudiš. Samo tako nastavi... :yea:Ja mozda imam jedan spam maksimum ali ja stvarno ne zelim da budem spamer sf-a zato nemojte bezveze glasati za mene.A vidim da mojne011 nema nijedan glas.Kako to?On stalno postavlja neki klip Escape fron new york brain a to nije spam kao???
Ko je najveći spamer SF-a?
I hocu trudicu se koliko god mogu i ovom prilikom obecavam da cu pokusati da sto manje spamujem ako je moguce da ne spamujemNemoj zjoco da se jediš! Vidiš da se odlično držiš! Samo nastavi sa otvaranjem kreativnih tema i neće biti problema! A moram i da te pohvalim, dosta si napredovao (u forumskom smislu) u poslednjih mesec-dva, vidi se da se trudiš. Samo tako nastavi... :yea:
Vuk je shvatio poentu teme...Mislim da znam zbog čega je PIGGY otvorila ovu temu! Mislim da je zbog toga što je reč spam najviše upotrebljavana od strane osoba koje su (da tako kažem) čista definicija iste!
Aman ljudi ne svadajte se muka mi je od svadja vasih a ostali ako vas neko vredja obratite se moderatoru i sredjen posao.