7 dana kupanja u mulju i ka*anja u bulju! :lol:
i to sa švedskim stolom, nadam se da će bleki biti zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
7 dana kupanja u mulju i ka*anja u bulju! :lol:
Zabole te papaja kad ti ne vodiš, nije ovo onaj izbor za furunaša, u stvari na isto se svodi :lol:7 dana kupanja u mulju i ka*anja u bulju! :lol:
Zabole te papaja kad ti ne vodiš, nije ovo onaj izbor za furunaša, u stvari na isto se svodi :lol:
Byk i death row najlepsi furunasi i spameri meseca ;p
Znaci moje srednje ime nije spamer woooo hoooo.Hvala svima sto nisu glasali za mene.Nadam se da ce se to i isplatiti u mome radu.Byk i death row najlepsi furunasi i spameri meseca ;p
Znaci moje srednje ime nije spamer woooo hoooo.Hvala svima sto nisu glasali za mene.Nadam se da ce se to i isplatiti u mome radu.
ajde podajte kite od cveca hihihihihi sve dame znatizeljno ocekuju el ce biti veeeliki buket:yahoo::yahoo::yahoo:
Hvala,hvala... Zahvaljujem u moje ime i u ime kolege death-a!
Molimo vas da se ne gurate - autogrami i cveće kasnije... Toliki smo dzentlmeni da ćemo sve da podelimo zainteresovanim damama! Mislim na kite...cveća... :lol:
ajde podajte kite od cveca hihihihihi sve dame znatizeljno ocekuju el ce biti veeeliki buket