Ko ima najvise smisla za humor

Ko ima najvise smisla za humor

• Total voters
    25
  • Poll closed .
Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Tacno stavi da se moze glasat za troje ljudi i onda ce bit ok...
PS: A sada moj smisao za humor... pa bas nije da ga nemam... ali...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dok se ne namesti opcija za troje neću da glasam...
Glupo je samo za jednu osobu glasati...
Jovane, Jovane, samo probleme praviš :)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Ima ih dosta...ne znam koga bih bas izdvojila ali kad bi moglo za vise da se glasa bilo bi dobro....

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Zonki,Blueangel,Ceca i Vuk...ah da i PYC...a pola ih nije na listi...i odbijam da glasam dok ne bude... :p

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Glasao sam za Jovana (Ulikioru)! Često i bez namere da bude duhovit, ali me skoro svaki put njegova iskrenost i pomalo naivnost nasmeju do suza... :)
Naravno, ima još duhovitih ljudi, šteta je samo jednom glasati...
Vuk je u poslednje vreme "izludeo", Il' mu je žena odsutna poslednjih mesec dana, il' mu je "udarila" embargo na... hm... :)
Ona "mala" što menja tuđe nick-ove (Pendžer011) ima smisla za humor, kao što negde rekoh-ističe se! :blum3:
Pa nezaobilazna piggy, mada koga ta potkači teško da mu je do smeha! :dance2:
Zatim onaj "escape from New York" (koji nas je sve zarazio time!), PYC-mali, plavi,skakutavi, Ceca, Zonki... Stvarno gomila interesantnih i duhovitih likova...

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Baš tako, bar troje da je u kombinaciji. Ovako ne znam za koga ću da glasam.
U zadnje vreme Byk definitivno ali ukupno gledano ima ih još PIGGY, Rekontra, Zonki.... svako je na svoj način i u svoje vreme imao momente. Ne znam, neka bude Byk, u stvari Vuk, jel onako može da se čita i kao Bik :lol: a to nije isto :)
Jes'...to je mana kod glasanja ovakvog tipa! Bar troje da ima za koje se može glasati - bilo bi OK!
Bik,a? Teško... Ja se držim onoga "Piši kao što govoriš - čitaj kako je napisano"! Ду ју андрстенд ми? :dance2:

Glasao sam za Jovana (Ulikioru)! Često i bez namere da bude duhovit, ali me skoro svaki put njegova iskrenost i pomalo naivnost nasmeju do suza... :)
Naravno, ima još duhovitih ljudi, šteta je samo jednom glasati...
Vuk je u poslednje vreme "izludeo", Il' mu je žena odsutna poslednjih mesec dana, il' mu je "udarila" embargo na... hm... :)
Ona "mala" što menja tuđe nick-ove (Pendžer011) ima smisla za humor, kao što negde rekoh-ističe se! :blum3:
Pa nezaobilazna piggy, mada koga ta potkači teško da mu je do smeha! :dance2:
Zatim onaj "escape from New York" (koji nas je sve zarazio time!), PYC-mali, plavi,skakutavi, Ceca, Zonki... Stvarno gomila interesantnih i duhovitih likova...

Vuk izludeo??? Ma,neeee... Ima ženske,ima sve...majke mi...

P.S:Ja sam glasao sam za sebe! kome se ne svidja - neka me tuži upravi vodovoda! :dance2::dance2::dance2:

Sa liste bih još glasao za PYC (death row bi ovo pročit'o k'o PIC ili ПИЦ) i Rekontra (GlueStranger011 bi ovo pročitala kao Retorta,Remontra...)! :dance2::dance2::dance2:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jes'...to je mana kod glasanja ovakvog tipa! Bar troje da ima za koje se može glasati - bilo bi OK!
Bik,a? Teško... Ja se držim onoga "Piši kao što govoriš - čitaj kako je napisano"! Ду ју андрстенд ми? :dance2:

Sve to stoji ali Serbian Forum piše na latinici tako da latinično Byk dovodi do Bik-a :blum3:

Natrag