Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dok se ne namesti opcija za troje neću da glasam...
Glupo je samo za jednu osobu glasati...
Jovane, Jovane, samo probleme praviš
Jes'...to je mana kod glasanja ovakvog tipa! Bar troje da ima za koje se može glasati - bilo bi OK!Baš tako, bar troje da je u kombinaciji. Ovako ne znam za koga ću da glasam.
U zadnje vreme Byk definitivno ali ukupno gledano ima ih još PIGGY, Rekontra, Zonki.... svako je na svoj način i u svoje vreme imao momente. Ne znam, neka bude Byk, u stvari Vuk, jel onako može da se čita i kao Bik :lol: a to nije isto
Glasao sam za Jovana (Ulikioru)! Često i bez namere da bude duhovit, ali me skoro svaki put njegova iskrenost i pomalo naivnost nasmeju do suza...
Naravno, ima još duhovitih ljudi, šteta je samo jednom glasati...
Vuk je u poslednje vreme "izludeo", Il' mu je žena odsutna poslednjih mesec dana, il' mu je "udarila" embargo na... hm...
Ona "mala" što menja tuđe nick-ove (Pendžer011) ima smisla za humor, kao što negde rekoh-ističe se! :blum3:
Pa nezaobilazna piggy, mada koga ta potkači teško da mu je do smeha!
Zatim onaj "escape from New York" (koji nas je sve zarazio time!), PYC-mali, plavi,skakutavi, Ceca, Zonki... Stvarno gomila interesantnih i duhovitih likova...
Jes'...to je mana kod glasanja ovakvog tipa! Bar troje da ima za koje se može glasati - bilo bi OK!
Bik,a? Teško... Ja se držim onoga "Piši kao što govoriš - čitaj kako je napisano"! Ду ју андрстенд ми?
Sve to stoji ali Serbian Forum piše na latinici tako da latinično Byk dovodi do Bik-a :blum3: