Ko će najlepše okititi jelku?

Učlanjen(a)
07.02.2010
Poruka
14.864
[h=1]Ko će najlepše okititi jelku?[/h]





Beograd - U okviru manifestacije "Obrenovac - grad otvorenog srca" opština Obrenovac organizuje 1. januara na Gradskom trgu takmičenje osnovnih škola u kićenju jelki.


211265-christmas-tree-sxc-hu.jpg



Trideset jelki doniralo je JKP "Zelenilo - Beograd", a 30 je kupilo JP za zaštitu i unapređenje životne sredine Obrenovac. Učenici će jelke kititi ukrasima koje sami naprave, a najlepše jelke biće nagrađene.

Prema rečima Srđana Dragićevića, direktora JP za zaštitu i unapređenje životne sredine, 60 jelki sa busenom biće podeljeno svim osnovnim školama, vrtićima, Gerontološkom centru, Biblioteci „Vlada Aksentijević”, Domu zdravlja i Dnevnom boravku za decu i omladinu ometenu u razvoju. Nakon novogodišnjih praznika, jelke će biti zasađene u dvorištima škola, vrtića i u parku kod Gerontološkog centra.

- Ovo je odlična prilika da se kroz igru i zabavu u vreme novogodišnjih praznika podigne deci svest o očuvanju životne sredine. Ja ovom prilikom apelujem na građane da kupuju jelke u busenu koje bi kasnije zasadili - rekao je Dragićević.


Izvor:
24sata.rs
 
Natrag
Top