Knjige Tonija Buzana

Član
Učlanjen(a)
20.01.2010
Poruka
2
Interesuje me da li je neko citao knjige Tonija Buzana: Brzo citanje, Mape uma, Savrseno pamcenje... i kakvo je misljenje o tome? Da li se radi samo o psiholoskim pricma ili moze da se uspesno primeni? Ili je mozda neko i isao na obuke?
Takodje me interesuje gde mogu pronaci njegovu ebook-free Mali genije vezanu za motivusanje dece da lakse i brze uce?
Pozdrav svim forumasima!:)
 
Član
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poruka
2
Super sam zadovoljna s Tonijem, knjige su mu prva klasa, nisu samo price, imas dosta vjezbi i savjeta koje mozes primjeniti u stvarnom zivotu i koji su djelotvorni :) Mislim da sam procitala sve njegove knjige ukljucujci i Brzo citanje, fantastican prirucnik i ako se pridrzavas svega napisanog primjetit ces veliki pomak naprijed :)

Nisam ti pronasla Malog genijalca ali evo nesto slicno :) Toni Buzan i Lana Izrael - Mo? de?ijeg uma
 
Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Toni Buzan je odličan za one koji nisu lenji da, zaista, postupe onako kako savetuje.
Nije dovoljno pročitati- moraš učestvovati!;)
 
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Interesantne su mu knjige sa puno praktičnih primera vrlo lake za čitanje.
Suština po meni je da čovek ima mnogo mogućnosti da unapredi sebe i bolje iskoristi svoje potencijale. To na prvom mestu pretpostavlja disciplinu i sposobnost prilagođavanja i menjanja navika.
Iako sve to na prvi pogled izgleda jednostavno u praksi nije tako najviše zbog otpora prema novitetima i nedostatku strpljenja usled "čekanja" pozitivnih promena yes3
 
Član
Učlanjen(a)
01.10.2010
Poruka
2
Knjige o ucenju i pamcenju nisu dovoljne da bi se savladala mnemotehnika. Pravi rezultati se postizu na casovima koje organizuje finesa ili mensa.
 
Natrag
Top