- Učlanjen(a)
- 21.06.2009
- Poruka
- 181
Naravno da imas pravo na misljenje, ali mislim da nam je svima u interesu da ovo bude dobar forum, pa bi misljenja trebala da budu objektivna. Da li si isprobao ovaj aktivator? Cime nisi zadovoljan? Da li ti je AV program vristio zbog njega i koji AV koristis? Da li (ako je prosao AV kontrolu) nisi uspeo da aktiviras Windows sa njim? Jesi li ga pokrenuo kao administrator, pa opet nije radio? Jesi li nasao sumnjiv fajl medju aktivnim procesima? To je ono sto bi trebalo da napises, ako vec izrazavas svoje misljenje.
Ja nikada nikome nista ne preporucujem, a da nisam detaljno proucio i sam testirao i naravno bio zadovoljan (a trudim se da drzim visoke standarde).
Nije ni u redu sto si mi bacio ovaj link kao neku cinjenicu. Kao prvo suvise je uopsten, kao kada bi ja nesto tvrdio i dao ti link serbianforum.org pa se ti snalazi. Kao drugo (i vaznije) ne podrzava tvoja ubedjenja. Ovo je jedan jedini komentar koji sam nasao za ovaj aktivator i pozitivan je.
Ja nikada nikome nista ne preporucujem, a da nisam detaljno proucio i sam testirao i naravno bio zadovoljan (a trudim se da drzim visoke standarde).
Nije ni u redu sto si mi bacio ovaj link kao neku cinjenicu. Kao prvo suvise je uopsten, kao kada bi ja nesto tvrdio i dao ti link serbianforum.org pa se ti snalazi. Kao drugo (i vaznije) ne podrzava tvoja ubedjenja. Ovo je jedan jedini komentar koji sam nasao za ovaj aktivator i pozitivan je.
Kod:
http://forums.mydigitallife.info/threads/52162-Phone-activation-gives-quot-License-acquisition-failure-details-hr-0xC004C003-quot?p=871000&viewfull=1#post871000
Poslednja izmena: