Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Sad radi kao sat, ne znam samo da li se nešto radilo po pitanju reklamacija za poštansko sanduče :lol:

E nije se ništa uradilo po pitanju MOGA sandučeta, i nemoj da se ''keziš'', ima ko Odozgo gleda na tvoje provokacije...:lol:
I ti ćeš sa Titom goreti u paklu...E baš će vam biti lepo...:lol:

Mars, nisam sigurna da li je Rajko opravio ili je to ''drži vodu dok majstori odu'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sad radi kao sat, ne znam samo da li se nešto radilo po pitanju reklamacija za poštansko sanduče :lol:

Eto, sad Dum ćuti, umesto da nam reši dileme u vezi sandučeta... odmah!:dntknw:
Možda Pero i Rajko nisu uspeli da se dogovore koji je čiji reon?:dntknw:
Pa sad zezaju forum!:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
E nije se ništa uradilo po pitanju MOGA sandučeta, i nemoj da se ''keziš'', ima ko Odozgo gleda na tvoje provokacije...:lol:
I ti ćeš sa Titom goreti u paklu...E baš će vam biti lepo...:lol:

Mars, nisam sigurna da li je Rajko opravio ili je to ''drži vodu dok majstori odu'' :lol:

Ne kezim se, samo dokumentovao sam ti u okviru ove, TVOJE teme jasne pokazetelje zašto je ta kupovina bila loša :mrgreen:
Ali eto jureći pažnju zapostavila si deo prvi deo foruma, onaj na vrhu koji se odnosi na pitanja i primedbe :mrgreen:
Ne vredi Mars, Dum jeste samouverena kao što vidiš, ali ne prihvata savete po svaku cenu a to ne valja :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne kezim se, samo dokumentovao sam ti u okviru ove, TVOJE teme jasne pokazetelje zašto je ta kupovina bila loša :mrgreen:
Ali eto jureći pažnju zapostavila si deo prvi deo foruma, onaj na vrhu koji se odnosi na pitanja i primedbe :mrgreen:
Ne vredi Mars, Dum jeste samouverena kao što vidiš, ali ne prihvata savete po svaku cenu a to ne valja :lol:
Ma znam ja za to, nego sam htela da proverim da li su ''popravili sandučić'', ali sam htela sama da se uverim...Razumeš...:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ma jeste, malo je da te obožavamo na TVOJOJ temi,
nego još treba i da čekamo da proveriš!:lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma razumem, sve mi je jasno...ali samo da si pitala...tebi ne bih naplatio savet, ni u ludilu :lol:
Da, ali zato ja naplaćujem informacije :lol:
A sve vreme vas informišem o svim dešavanjima sa mojim sandučićom...

Izvini, moram sada sve to da preračunam...:lol:

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ma jeste, malo je da te obožavamo na TVOJOJ temi,
nego još treba i da čekamo da proveriš!:lol:

Naravno, a šta obožavaci drugo rade nego ''čekaju''.:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da, ali zato ja naplaćujem informacije :lol:
A sve vreme vas informišem o svim dešavanjima sa mojim sandučićom...

Izvini, moram sada sve to da preračunam...:lol:

Informacije u vezi sandučića su poznate, lične impresije se ne plaćaju sem ukoliko ne nameravaš da objaviš priručnik pa pokušavaš da mu nabiješ cenu odlomcima :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Samo ti računaj Dum!:D
Meni je Death jedva oprostio kad sam se "nakrenula" i od tad ne trošim ništa!sorry
Lako je tebi tako boldovanoj da računaš! :lol:
-------------------------------------------

Zaboravih... i podvučenoj!:lol:

Natrag