Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ma ko je zeza, gde bi se mi obični masterski smrtnici usudili da zezamo njeno uredničko visočanstvo...:vorred::vorred: Bože sačuvaj...:roll:
Ma ja sam srećan što forum ima članove kao što su Dum i Sendi. yes3 Da njih nema, kome bismo se smejali. :lol: Mislim da bolje ne čekam Sendi. :vorred: Šta predlažeš Tito da uradim, konopac ili neka sigurnija solucija, kao što je skakanje sa nekog solitera. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ma ja sam srećan što forum ima članove kao što su Dum i Sendi. yes3 Da njih nema, kome bismo se smejali. :lol: Mislim da bolje ne čekam Sendi. :vorred: Šta predlažeš Tito da uradim, konopac ili neka sigurnija solucija kao što je skakanje sa nekog solitera. :lol:

Posle ovih reči (s kojima se u nekim aspektima slažem) :mrgreen: mislim da ti je bolje da uradiš sigurnu varijantu: popneš se na vrh solitera, popiješ malo cijanida, skočiš sa solitera i dok padaš opališ pištoljem po čelu... 2 puta, za svaki slučaj. :lol:

Aj laku noć, begam ja, ko zna odakle mogu da se stvore Teta "oflajn" Dum i razjarena robinja. :lol: . :hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Posle ovih reči (s kojima se u nekim aspektima slažem) :mrgreen: mislim da ti je bolje da uradiš sigurnu varijantu: popneš se na vrh solitera, popiješ malo cijanida, skočiš sa solitera i dok padaš opališ pištoljem po čelu... 2 puta, za svaki slučaj. :lol:

Aj laku noć, begam ja, ko zna odakle mogu da se stvore Teta "oflajn" Dum i razjarena robinja. :lol: . :hi:

Vidim sa kojim aspektima se slažeš. :lol:

Aj laku noć, odoh i ja. :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Gde si Dum, smori me ova ''Sokolica''...Mnogo mi nedostaješ.......

Dum, svaki trenutak berz tebe mi je kao ''pusta'' godina...

Znam....:lol:
Nije ni čudo što ovom forumu stalno ''isključuju struju'',
To je sigurno zbog ''forumskih crva'' koji mnogo psuju, :mrgreen:
Znam da su oni bez Dum, bili mnogo nesrećni i tužni,
Jer u odsustvu Dum, trenuci su ovde mnogo ružni...:mrgreen:

:lol: (Bože sva se ''ušećerih'')

Evo, posluženje za goste..:)

85812.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Da njih nema, kome bismo se smejali. :lol: Mislim da bolje ne čekam Sendi. :vorred: Šta predlažeš Tito da uradim, konopac ili neka sigurnija solucija, kao što je skakanje sa nekog solitera. :lol:

Da nas nema niko ne bi ni citao ni odgovarao na vasa "lupetanja" :blum3:
Mislim da bi bilo pametno da spremis konopac :roll:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Delija, volim da se družim sa tobom, ti si najveći car, nadam se da ću i ja doživeti popularnost koju ti imaš. Evo za tebe deo pesme od moje omiljene grupe.

Ja bicu poznata
znam, bicu poznata
jer sam s tobom vidjena
u svim novinama, u svim novinama.

Hvala Dum. :mrgreen:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Da nas nema niko ne bi ni citao ni odgovarao na vasa "lupetanja" :blum3:
Mislim da bi bilo pametno da spremis konopac :roll:
Pozdrav Sendi. :hi:

Poslednja izmena:
Natrag