Klub obožavatelja lika i djela naše Dum.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dobro, verovatno je i pao s nekog drveta (to bi objasnilo neka "stanja" koja pokazuje kad se pomene Đomla ili goveđa faca). :lol:

Vidi se da dolaziš na forum, maksimalno pripremljen kao konj. :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dobro, verovatno je i pao s nekog drveta (to bi objasnilo neka "stanja" koja pokazuje kad se pomene Đomla ili goveđa faca). :lol:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Daj baci neki stih za Sendi
uvek se izvuče, ta čelična ledi. :lol:

Nju nemoj da mi diraš
dokle ćeš više, ku*cu da sviraš. :lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042

Daj baci neki stih za Sendi
uvek se izvuče, ta čelična ledi. :lol:

To su samo neka od gomile stanja u koja on ume, cesto nicim, da upadne :D
Tito, ne huskaj, mislim da ne zelim da citam te stihove, moze da pomesa tebe i mene pa da mi svasta "zaleti", samo se vi druzite :D

Nisam ja papučar, sa mnom nema cile-mile
a Sendi ću da opevam, u formi satire. :lol:

Opevan si ti odavno samo jos nisam sigurna u kojoj formi... :roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Tito, ne huskaj, mislim da ne zelim da citam te stihove, moze da pomesa tebe i mene pa da mi svasta "zaleti", samo se vi druzite :D
Što si tako sramežljiva na forumu, u privatnim porukama nisi takva. :D Slobodno se opusti malo, predaj se žaru strasti sokolice. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nisam ja papučar, sa mnom nema cile-mile
a Sendi ću da opevam, u formi satire. :lol:

Pa to se ceni, potrudi se marljivo
satiru o Sendi čekam nestrpljivo. :mrgreen:

Ceniš da ima još neka stanja?:vorred::vorred: :lol: Ma ne huškam ga, on čovek razmišlja svojom glavom, :roll: vidi da ga malo-malo pa podbodeš. :blum3: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814

Opevan si ti odavno samo jos nisam sigurna u kojoj formi... :roll:

Ti kao da tražiš još jednu revoluciju. :D Prevarili ste se ako ste mislili da je ona prva propala, vidiš da forum ''puca'', niste računali da će revolucija imati odloženo dejstvo. :lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ti kao da tražiš još jednu revoluciju. :D Prevarili ste se ako ste mislili da je ona prva propala, vidiš da forum ''puca'', niste računali da će revolucija imati odloženo dejstvo. :lol:

Tačno, smejali su se i prozivali da je plišana revolucija, a vidiš sad kako im se obija o glavu? :lol:

Natrag