Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
koji su najbolji klima uredjaji ( ODNOS CJENE I KVALITETA ) a koji su najjeftiniji za 40-45 kvadrata.
Zna li neko gdje mogu nabaviti samostojecu klimu bez vanjske jedinice?
Lose mislis Devetka je mala za tu kvadraturu, odnosno klima bi konstantno morala da radi da bi postigla zeljenu temperaturu pa samim tim je i njen vek trajanja kraci. Razlika u ceni izmedju 9 i 12 je mozda deset evra a nekad cak i 12 bude jeftinija. Klimu ne treba prati nego pozvati majstora da odradi servis, koji ne podrazumeva spricanje klime i pranje filtera nego da ti majstor rastavi komplet klimu, izvadi ventilator i potpuno je ocisti i dezinfikuje. Svaki drugi servis znaci da ste prevareni i da vam klima nije ociscena kako treba.mislim da je za stan od 40-45 kvadrata 9-ka sasvim dovoljna.....i treba se sa majstorom dogovoriti kako je najbolje postaviti....redovno je treba prati....i ne dimiti sa cigarama dok klima radi....ja sam mislila da je to cisto lupetanje....medjutim imala sam priliku da osetim uzasan miris....