Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

kickasstorrents

  • Začetnik teme HyperSnap
  • Datum pokretanja
parabolicxtc

parabolicxtc

#21
Tu stranicu linkuje Pirate Bay, ali i on izbacuje maliciozne stranice. Jedna dobra stvar je sto sam presao na ublock origins, mnogo manje zahtevan od adblock plus, open source, i blokira bolje reklame. Inace imaju filteri da se dodaju za KAT i Pirate Bay za adblock plus, ali ipak sam resio da testiram Ublock Origin, i za sada je ok.


Imate i lime Torrents:
Kod:
https://www.limetorrents.cc/browse-torrents/
RARBG:
Kod:
https://rarbg.to/torrents.php
Ublock origin u kombinaciji sa ghostery,a za sigurno surfanje comodo ice dragon i nemaš problema.
 
Bazlik

Bazlik

#22
Jok more, samo kad surfujes torrent stranicama iskljucis java skripte u pretrazivacu, pokupis torente i kidnes. Nevolja kod ovih modernih pretrazivaca je sto autori sakriju opciju za blokovanje jave, a neretko opcije nema uopste.
Postoji par pretrazivaca koji u samom startu blokiraju skripte, ali su oni takodje namenjeni ciljanoj publici. Inace su java skripte i glavni prenosioci virusa, pa je njihovo iskljucivanje na sumnjivim sajtovima od esencijalne vaznost, kao i njihovo ukljucivanje na sajtovima koji zavise upravo od njih.
Sve u svemu, samo napredni korisnici imaju korist od ovoga sto sam rekao, dok ce ovi drugi ipak morati da malo rizikuju.
Evo ja recimo u poslednje vreme od kako je sredjen kickass ni ne skidam vise sa torenta, recimo igre skidam direktno sa skidrowreloaded i igg-games sajta u punoj brzini i ne nadjoh do sada ni jedan virus. Bravo skidrow.
 
edinos

edinos

#23
Ima li trenutno neka stranica sa koje se mogu skidati kao sto je bila naprimjer kat.al ??
 

Top