Kecmanov Sindrom

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
sine,pa od zive greote bi bilo da ne priznaju takav kos...

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Uz 2 koraka više. Šta li su sudije gledale :???:

Kojih 2 koraka više??? Pogledaj malo bolje snimak. Vidi se da su loptu istovremeno uhvatili Roberts i Marić, a da je Marić, nakon što ga je Roberts pustio, napravio 2 koraka i šutnuo. Tako da nema ni govora o koracima a kamoli nešto drugo.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kojih 2 koraka više??? Pogledaj malo bolje snimak. Vidi se da su loptu istovremeno uhvatili Roberts i Marić, a da je Marić, nakon što ga je Roberts pustio, napravio 2 koraka i šutnuo. Tako da nema ni govora o koracima a kamoli nešto drugo.
Ne znam kako da ti objasnim kad je toliko očigledno.
Ovako, prvo nakon hvatanja lopte, desna noga, pa onda leva, pa opet desna. Pošto nije bio u trku i nije prethodno tapšao loptu već na drugom koraku je već napravio korake yes3
U rukometu bi bilo ok, ali ovo je košarka :dntknw:

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Ne znam kako da ti objasnim kad je toliko očigledno.
Ovako, prvo nakon hvatanja lopte, desna noga, pa onda leva, pa opet desna. Pošto nije bio u trku i nije prethodno tapšao loptu već na drugom koraku je već napravio korake yes3
U rukometu bi bilo ok, ali ovo je košarka :dntknw:

Očigledno je da si navijač Zvezde, čim kažeš da je Marić napravio korake. Pogledao sam taj video nekoliko puta i ne vidim da je napravio 2 koraka više. Napravio je 2 čista koraka i šutnuo. Da je bilo koji igrač Zvezde, kojim slučajem bio na Marićevom mestu, onda bi se govorilo da je to čista trojka.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Očigledno je da si navijač Zvezde, čim kažeš da je Marić napravio korake. Pogledao sam taj video nekoliko puta i ne vidim da je napravio 2 koraka više. Napravio je 2 čista koraka i šutnuo. Da je bilo koji igrač Zvezde, kojim slučajem bio na Marićevom mestu, onda bi se govorilo da je to čista trojka.
Ne znam zbog čega mešaš Zvezdu ovde se radi o elementarnim pravilima košarke.

Nisam jedini koji misli da su koraci u pitanju

Centar crno-belih postigao je trojku uz zvuk sirene sa svoje polovine, sa visine Partizanove linije za tri poena. Ruku na srce, Marić je prethodno napravio grešku u koracima, ali sudije to nisu uočile.
sportal.rs

Sudije su priznale spektakularan pogodak Marića, pošto je lopta na vreme napustila njegove ruke. Ipak, niko od arbitara u tom metežu nije primetio da je stameni centar napravio očiglednu grešku u koracima...
mondo.rs

Natrag