Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Pitao sam te šta ovde rečeno nije tačno.

Nemoj vrdati a vređanje je nešto što ti je u krvi...čuvaj jezik...nemoj mu davati toliko slobode.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pitao sam te šta ovde rečeno nije tačno.

A ja sam tebi odgovorio - Pročitaj sam papine riječi koje je izgovori obraćajući se domorodcima, i vidi što je netočno.

Ako priznaš da si imbecil, i da zbog toga nisi u stanju na internetu pronaći prekjučerašnje papine riječi upućene kanadskim domorocima, ja ću ovdje točno citirati papu i odgovoriti na tvoja pitanja.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisi, već skrećeš temu. Recimi šta je ovde netačno..citiraj i papu ako treba da vidimo da li je papa rekao drugačije, hajde.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ništa ti ne znaš. Samo znaš da vređaš..žalosno je koliko si iskompromitovao svoj prirodni oštroumni potencijal...žalosno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti si svoj prirodni talent "raznosača govana" do paklenih dubina usavršio i koristiš ga. Srami se trovatelju istine. Nađi i pročitaj što je papa rekao pa dođi i komentiraj, ili idi i paradiraj u pederskoj koloni..

Šta nije istina od onoga što je izneseno. Znam šta je papa rekao. On je diplomata. Ali ono što je rekao ne potire ono što sam ja izneo iz izvora. Izvoli pokaži šta tačno nije istina od rečenog.

Što si nervozan? Šta je sa tobom?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
To je njegovo pravo stanje. Takav je bio odmah u početku, a onda je samo glumio. Poslje određenog vremena opet je izašlo njegovo pravo duhovno očajno stanje.
Radi se o tipičnom "alpidu"...ti znaš kakvi su karakterno. Pedantni, uredni, oštroumni ali beskrupulozni zbog baltidske primese kod alpida.

On ima tipičnan alpidski genetički marker kod Hrvata.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta nije istina od onoga što je izneseno.

Puno toga.

Znam šta je papa rekao. On je diplomata. Ali ono što je rekao ne potire ono što sam ja izneo iz izvora.

Tako dakle. Znaš ti što je papa rekao, ali ga nećeš citirati. Šljame ljudski, sada si sam posvjedočio da si raznosač govana. Znaš točno što je papa rekao, hoćeš ga komentirati i komentiraš ga, ali citirati papine riječi nećeš!?!? Upravo ovako funkcioniraju raznosači govana.

Izvoli pokaži šta tačno nije istina od rečenog.

Najprije, raznosaču govana, izvoli ti citiranjem papinih riječi pokazati što je papa zaista rekao.

Što si nervozan? Šta je sa tobom?

Bit ću iskren. Nije baš ugodna verbalna komunikacija sa raznosačima govana.

Natrag