- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Zašto bih ja priznao sotonsku laž?
Laž da su potpali pod vlast muslimana i da ih je Gospod predao u ropstvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zašto bih ja priznao sotonsku laž?
Ok. Nećeš jer ne želiš priznati činjenicu da su pali zbog otpada od vere.
Zašto bih ja priznao
Adventisti sedmog dana a što kažete na ovaj video?
U nedemokratskim sistemima ova sloboda je ograničena. U Rimu i Vavilonu nisi imao ovo kao princip. Pa si tako zaboravio da hrišćani to pravo nisu imali. Demokratija to daje kao pricip.
Isabel je lepo videla da taj princip može biti narušen. Čim budu postojali uslovi koji ti budu davali to pravo a ne princip po sebi.
Upravo ti svojim sadašnjim poimanjem stvari zapravo podržavaš takav jedan ograničeni koncept sloboda.
Ja ga podržavam kao princip
Walter Veith bi mogao malo pogledati tih 10 Božjih zapovjedi, koje su sve to, on se nikada ne ispriča ako pogriješi, a ljudski je pogriješiti. Ne sviđa mi se kod njih što govore o 10 Božji zapovjedi ali samo vrijedi subota. I što pričate o ASD bolnicama koje dopuštaju abortus to je zaista najblaže rečeno bizarno za jednu vjersku zajednicu koja tvrdi da čuva 10 Božjih zapovjedi.Misliš, ako adventistima pokažeš da im je netko demantirao "svetog Waltera Veighta", da će se 'opametiti'? Neće, samo će im se povećati mržnja prema Kristovoj katoličkoj crkvi. Kad bi im slučajno, hipotetski, potpuno razobličila ovog Waltera i pokazala im da ih on zapravo kompromitira, onda bi ti adventisti odgovorili kako je on, Walter Veight, jezuit. A onda je to njima obrambeni mehanizam za sve krivo i prljavo što im se iznese: infiltrirali se jezuiti u crkvu adventista sedmog dana.
Baš me interesira kako bi adventisti reagirali kada bi ih se suočilo s činjenicom da su "jezuiti rodili Williama Millera i Ellen White". Možda ovako:
Adventisti sedmog dana a što kažete na ovaj video?
Sve sam ovo imao, sve sto si naveo! Ja sam mogao slobodno da se okupljam i da praktikujem veru!
Hriscani su imali pravo da se okupljaju i praktikuju veru, isto kao i jevreji, osim kada je to usmereno protiv vlasti!
Walter Veith bi mogao malo pogledati tih 10 Božjih zapovjedi, koje su sve to, on se nikada ne ispriča ako pogriješi, a ljudski je pogriješiti. Ne sviđa mi se kod njih što govore o 10 Božji zapovjedi ali samo vrijedi subota. I što pričate o ASD bolnicama koje dopuštaju abortus to je zaista najblaže rečeno bizarno za jednu vjersku zajednicu koja tvrdi da čuva 10 Božjih zapovjedi.