Katolicizam i njegovi plodovi

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A ovo je iz 1835.

Meksiko bez prestanka zapada iz anarhije u vojni despotizam, i iz vojnog despotizma u anarhiju. ... Aleksis de Tokvil

Odlično. Još samo postavi fotografije kao dokaze za ovo iz 1835., da vidimo o čemu se radi, kao što si ovdje postavljao desetine i stotine fotografija na kojima se vide obješeni, zaklani i prostrijeljeni od ruku tvojih protestanata divljaka, novih gazda narko-kartela u Latinskoj Americi.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Katolibani klečavci prijete glumcima.

Oglasili su se naši glumci koji su klečali pred gulašem: 'Primili smo nekoliko otvorenih prijetnji. Mi smo vjernici'​

Iako je fotka Kerekesh teatra iza kojeg stoje poznati kazališni i televizijski glumci Ljubomir (62) i Jan Kerekeš (35) mnoge nasmijala, neki ljudi su se uvrijedili pa su glumci počeli dobivati otvorene prijetnje zbog toga.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
A ovo je iz 1835.

Meksiko bez prestanka zapada iz anarhije u vojni despotizam, i iz vojnog despotizma u anarhiju. ... Aleksis de Tokvil

Odlično. Još samo postavi fotografije kao dokaze za ovo iz 1835., da vidimo o čemu se radi, kao što si ovdje postavljao desetine i stotine fotografija na kojima se vide obješeni, zaklani i prostrijeljeni od ruku tvojih protestanata divljaka, novih gazda narko-kartela u Latinskoj Americi.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Obećao sam, pa evo:

Peru

1970
. katolici: 95%; protestanti: 2.5%

2020
. katolici: 69.4%; protestanti: 21.2%
—————————————
Matematička operacija iz šestog osnovne:

(95/2.5) : (69.4/21.2) = 11.62

Dakle, u periodu od 50 godina u odnosu na katolike u Peruu je
brojnost protestanata povećana 11.6 puta = 1060%. !?!?!?!?

Bio sam dakle u pravu. Porast protestanata u odnosu na katolike iznosi 1060%. Upravo ovaj porast protestanata divljaka, kao i u svim ostalim latinskoameričkim državama, i njihovo preuzimanje narko-mafijaških kartela objašnjava sva ova svakodnevna zla, obješene po mostovima ili zaklane i prostrijeljene po ulicama.

Natrag