Katarina Vucetic

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
katarina-vucetic.jpg

Katarina Vucetic - Manekenka 27 godina

Katarina je najpoznatija po herojskom podvigu kada je ubedila čoveka da ne skoči sa Brankovog mosta. Dugo se pričalo da li će Katarina postati i stalni član specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije za ovakve slučajeve ali se na Katarininu žalost, ništa od toga nije desilo.

Rođena je u Kruševcu, ali je odrasla u Nišu. Kao mala, aktivno je trenirala plivanje i osvojila čak 450 medalja, u svim konkurencijama. Već sa 12 godina odvojila se od porodice da bi trenirala u Makedoniji. Bila je veliki talenat, ali kada je došlo vreme da se stoprocentno posveti sportu i počne da koristi “hemiju” rekla je “Dosta!”.

Okrenula se manekenstvu. Na izboru za mis Jugoslavije 2002. godine, Katarina se plasirala u prvih deset i stekla pravo da se takmiči na međunarodnom izboru na Filipinima. Tamo je dobila titulu za najbolje sportsko telo. Ubrzo su stigle i ponude od modnih agencija, a poslednjih nekoliko godina radi za agenciju “Fox”. Glumila je u spotu pop pevača Bojana Marovića za pesmu “Kao ti”, a zaštitno je lice poznate marke voćnih sokova. Manekenstvo smatra hobijem, želja joj je da dizajnira kožne tašne sa poludragim kamenjem.

Katarina bračne ponude dobija od svoje 16. godine, a trenutno nije u emotivnoj vezi.
U rijalitiju će se predstaviti onakva kakva jeste. Bila bi srećna da preživi sve teške momente koji je čekaju, iako nije spremna da do glavne nagrade dođe ne birajući sredstva. Smatra da je jaka i stabilna, tako da će svojim Survivor sapatnicima uvek biti dobar oslonac I podrška. Ali šta će se desiti kada i njoj sve ne bude išlo glatko? Da li će potražiti nečije čvrsto “rame za plakanje”?
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Meni se ona baš sviđa. Ima lijep i iskren osmjeh, prirodna je u ponašanju, timski igrač, hoće da radi, kada nešto komentariše, to ima smisla. Ona mi je favorit od ženskih članova.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Sinoć je obradovala veliki deo Srbije, podigla rejting i sebi i Prvoj TV. yes3 :mrgreen:

Za poštovanje je ono što je uradila na Brankovom mostu, zbog tog čina sam spreman da joj oprostim i silikone. :mrgreen: Zezam se, kvalitetna je i sposobna devojka, videćemo kako će se snaći dalje.
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
I moj muž se prvo obradovao, ali i razočarao gumenjakom.:)A, bila je dobra scena, onako usporeno, lelujavo,baš sexy.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jeste, devojka realno izgleda vrhunski, to ne može da se ospori... I scena je bila dobra. :mrgreen:

Zasmejao me je jedan komentar na Youtubu:

Koji retard je viknuo da namesti kupaći? :lol:
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Pa ja to nisam čula, jer su svi ostali bez teksta i uživali u prizoru. Nije ona lik kojoj bi godilo što joj je ispala sika. To samo one iskompleksirane seljanke, koje ništa drugo nemaju. Ona se jadna opučila od plivanja i stvarno je dobra .Cura na svom mjestu, kakvu je teško danas naći i lupom.
 
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
E da, kako je odrala Rokvića u plivanju... I tu me kupila. yes3 Nisam gledao emisiju sinoć, ali sam danas natenane na jutjubu pogledao propušteno. :)

I očigledno je da ima i druge kvalitete, da je htela da se probija preko kreveta postala bi poznata sa 17, a ne tek sa 27 godina.
 
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Ne znam na čijoj temi da napišem neki opšti utisak o većini učesnika " Survivora ". Bila sam puna predrasuda prema svima njima,misleći da će biti razmaženi i neinteresantni, da će se svađati, podmetati, ali ništa od toga nema. To me oduševilo. Iako su ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze, ipak imaju osjećaj za realnost i za svoj karakter, koji ne žele da mijenjaju pod tim uslovima.
 
Natrag
Top