Kaspersky Pure pomoć

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
7
Sinoć mi se uključio update u kaspersky ali nisam imao vremena da downloadujem sve, pa sam ugasio kompjuter.
Danas kada upalim kompjuter, kaspersky se ne uključuje. Pokušao sam da ga otvorim direktno u Programfiles/kaspersky.... ali ni to neće.
Imam win7 i dolazi mi poruka gde piše da je kaspersky isključen i da treba da ga upalim. Pritisnem dugme ali opet ništa.
Pokušao sam isto da ga uključim tako što sam upisao process avp.exe ali opet ništa.

Šta li može biti?? :(

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.445
Najsigurnije ti je da ga deinstaliraš i skineš novog jer ti sigurno nije original nego download s interneta.

Ako sam u pravu samo mu isključi update. Provaljen si preko update-a.

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
moj savjet ti je da instaliraj drugi antivirus, a sto se tice tog procesa, ajd pokusaj iz msconfiga na startup da ga upalis

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
7
Hvala na odgovorima. Da, skinuo sam ga sa interneta. Hteo sam da ga deinstaliram, ali sam otišao na repair. I sada se normalno pali. Nego danas mi piše da je update "timeout". Moraću da menjam anti-virus. Koji mi preporučujete? Čuo sam da su Avast i Nod32 dosta dobri. Ja sam prezadovoljan sa kasperskijem, ali ako su me provalili, bolje mi je da menjam anti-virus :)

Član
Učlanjen(a)
10.11.2009
Poruka
1.654
avast uzima previse procesa i dosta usporava komp, ove novije verzije su jos losije, a sto se tice noda ako imas licencu onda necem valja. inace, svaki antivirus je isti tako da od svakog mozes isto ocekivati, ja trenutno koristim avg antivirus 2011, ali i avira nije losa

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
7
Svako ima različito iskustvo sa različitim anti-virusima, baš sam sada čitao po forumu.. Za kaspersky ima najmanje kritika, pa sam ga opet instalirao i sada mi radi putem TrialResetera (jednom mesečno moram da ga aktiviram) i update radi tako da nema problema. Hvala na brzim odgovorima! pozdrav

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
7
Hvala za ključeve i ostalo. Nego dali Kaspersky isto radi sa probnom verzijom, koja se koristi sa "Trial Resetter" i tada kada ubaciš ključ? Ja sam primetio da je razlika u tome, što kada imaš probnu verziju, uvek dolazi obaveštenje da trebaš da kupiš licencu. Dali ima drugih razlika u radu anti-virusa?

Natrag