Karta za „Egzit“ kamp 2.490 dinara

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Ove godine „Egzit” kamp će biti otvoren od 5. do 14. jula, a narukvice za boravak u kampu po ceni od 2.490 dinara od danas se mogu kupiti preko sajta GIGS TIX - Kupi ulaznicu a sve informacije se mogu pronaći na internet stranici EXIT Festival - Home.

Za sada još nije poznato na kojoj će lokaciji kamp biti smešten (prošle godine je bio na prostoru neaktivne kasarne „Janko Čmelik”), ali sigurno je da će kao i svake godine zabava u kampu trajati 24 časa dnevno. Naravno, i ljubitelji fudbala će biti zadovoljni budući da će prenosi sa Svetskog prvenstva u Južnoj Africi biti prikazivani i na Tvrđavi i u „Egzit vilidžu”, kako se ove godine kamp zvanično zove.
Da podsetimo, ovogodišnji „Egzit” se održava od 8. do 11. jula, a do sada je potvrđeno da će na Tvrđavi nastupiti „The Chemical Brothers”, Mika, „Royksopp”, Rikardo Viljalobos, „Crystal Castles”, „Moderat”…

Ulaznice za „Egzit” se mogu kupiti po promotivnoj ceni od 6.490 dinara preko sajta „Gigstix”, dok će u redovnoj prodaji karte koštati 10.990 dinara.
Takođe, srednjoškolci mogu da kupe ulaznice po ceni od 4.990 dinara u „Gigstix” prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, a moguće je kupiti i karte na četiri do šest mesečnih rata po ceni od 7.990 dinara, takođe preko „Gigstix” sajta.
Izvor: BLIC
 
Član
Učlanjen(a)
24.08.2009
Poruka
47
Pa dobro su se setili da iskoriste taj prostor i onako sve zvrlji prazno a mogu komotno u prostorije da smeste i posetioce samo da ubace krevete ,a ne ljudi da se potucaju po Petrovaradinu i plaćaju skupa prenoćišta ,i onago su magacini puni praznih kreveta . To bi organizatori te manifestacije trebali dobro da razmisle . Sve na jednom mestu pa zar nije tako :);)
 
Natrag
Top