Kamion pokosio radnike na auto-putu, vozač pobegao

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.547
Kamion pokosio radnike na auto-putu, vozač pobegao
Beograd -- Jedan radnik je poginuo, a jedan je teško povređen nakon što ih je na auto-putu Šid-Beograd pokosio kamion, čiji je vozač zatim pobegao s mesta nesreće.

Izvor: Beta
448549364579b39fa5330e724986365_v4_big.jpg
Kamion turskih registarskih oznaka naleteo je na radnike M. H. i S. N. dok su oni u zaustavnoj traci auto-puta farbali signalizaciju.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za rad, njih dvojica su radnici putarske firme "Sremput" iz Rume i nosili su propisane fluoroscentne prsluke. M. H. je stradao na mestu udesa, a S. N. je teško povređen.

"Iz nepoznatih razloga vozač kamiona je prešao desnom stranom vozila u zaustavnu traku auto-puta, udario u putarsko vozilo sa rotacijom i signalizacijom radova, koje se nalazilo oko 70 metara ispred radnika, nastavio kretanje i udario u M. H. i S. N. Nastradali su nosili fluoroscentne prsluke", navodi se u saopštenju.

Vozač je peške pobegao s mesta nesreće.

Inspektor rada je odmah izašao na mesto događaja i započeo nadzor.
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.547
TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU Turski kamion pokosio radnike, jedan poginuo, drugi teško povređen
Beta

Jedan radnik putarskog preduzeća iz Rume je poginuo a jedan je teško povređen u nesreći koja se dogodila jutros na autoputu između Šida i Beograda, kada je na njih u zaustavnoj traci pored nadvožnjaka kod mesta Kuzmin naleteo kamion iz Turske, saopšteno je.


V6ektkqTURBXy82ZmFjYjJlMzEzNGFiNjQ1MDlkOTE3ZjgwMzdlNjNiMy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Narcisa Božić / RAS SrbijaSaobraćajna nesreća na autoputu

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za rad, poginuo je radnik M.H. a teško je povređen S.N.


Oni su radnici firme "Sremput" iz Rume a radili su na farbanju horizontalne signalizacije u zaustavnoj traci.

"Iz nepoznatih razloga vozač kamiona je prešao desnom stranom vozila u zaustavnu traku auto-puta, udario u putarsko vozilo sa rotacijom i signalizacijom radova, koje se nalazilo oko 70 metara ispred radnika, nastavio kretanje i udario u M. H. i S. N. Nastradali su nosili fluoroscentne prsluke", navodi se u saopštenju i dodaje da je vozač pobegao sa mesta nesreće.

Uviđaj na licu mesta je izvršio nadležni tužilac, u prisustvu policije.
 
Natrag
Top