kakvu garderobu najvise preferirate???

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Udobnu, klasicne komplete - suknja i sako ili pantalone i sako.

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Volim da nosim farmerice i kakvu majicu, a leti kada je vruce kakve haljinice koje lepo laprsaju.

Član
Učlanjen(a)
02.05.2010
Poruka
140
Tko kaže da uopće preferiram bilo kakvu garderobu? :girl_haha::girl_haha: :D:D Odjeća me sputava, ali ono, kad me natjeraju da nešto obučem, najradije biram tajice iliti helanke kojih imam najmanje 5 komada crne boje u ormaru, a da ne spominjem ostale. :girl_haha::D Zatim, biram traperice, rifle iliti farmerice...

Što se tiče prekrivanja gornjeg dijela tijela, biram tunike ili nekakve zanimljive majice što većeg izreza kako se ne bih ugušila. :girl_haha::girl_haha::girl_haha: I patike ili balerinke, štikle samo za posebne prilike. A sve to "začinim" nakitom, šalovima...

lambbalneciaga40.jpg

Black%20leggings,%20%C2%A311.99,%20Vera%20Moda%20at%20ASOS.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
najvise volim farmerice..majcice sa dubokim dekolteom..ili neobicnim izrezima..tunike ..helanke..kad je leto i toplo vreme najvise volim haljine i suknjice ..nekad siroke ..nekad uske sa slicevima..sa strane ili pozadi..nekad i napred..;) zavisi od prilike ali ..volim i stikle..komplete i kostime ..najlepse se osecam u sportskoj eleganciji...udobno i lepo..yes3

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Pa sad...zavisi kako sam raspolozena desavalo mi se da odem u disko u trnerci i patikama pa me gledaju kao da sam s marsa....a opet kad krenem u setnju da obujem "'voliku" stiklu...ali ja samo gledam na to da se ja u tom trenutku najbolje osjecam a za ostale sto gledaju...bas me ...
Volim sve varijante od sportske,preko kucne do strogo elegantne i imam svega u ormaru jako raznoliko....yes3

Natrag