Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ha, ha, haTrebao si malo sačekati. Možda bi se i autor tvoga Locker-a izvinio i objavio ključeve za dešifrovanje.
meni je kriptovana datoteka na ext. HDD pa se nadam da se i nešto vrati od podataka...
https://www.foolishit.com/cryptoprevent-malware-prevention/
Probaj:Pozdrav ekipi!!! Znam vas sa nekih bivših foruma.Imam 50 godna i od 2007. sam skinuo celu ROCK Enciklopediju (Vrdoljak pokojni preveo) i celu "Električnu zastavu" Žikice Simića.Na SoulSeeku sam "not2sport" sa 400 Gb kompletnih diskografija Singers-Songwritersa i gomilu rariteta.Pošto sam fanatik već 30 godina, tu su i albumi ripovani sa ploča koje sam kupovao u Parizu i Londonu na studijskim putovanjima BG akademije i samostalnim izložbama. Imam 3000 filmova(Dakle ,cela evropska kinematografija + par stotina holivuda).Sve to je zaključao HELP_DECRYPT.Sve sam probao : Restore,Advanced PC Tweaker,Cryptolocker Virus Removal tool, Panda Ransomware Decrypt Tool, Spyhunter v4,CryptoWall Decryption Service, ListCWall 1.3,ShadowExplorer-0.9, CoinVaultDecryptor,decrypt_mblblock-exe, Noransom.kaspersky.com, bleepingcomputer.com/forums, howtoremove.guide/help_decrypt-virus-removal, System Configuration with a Safe Boot option, GridinSoft Trojan Killer, pcrisk.com/removal-guides/7844-cryptowall-virus, 2048 encryption software, restore it to a previous version, but NOTHING Helps !!! Šta da radim? Tu je i nenabavljivi album genijalnog NMJ - "Mazlyn Jones - 1991"!!!! Ako neko ima rešenje - Do groba zahvalan A.Kojić
http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/EasyRecovery-Professional-Standard-Edition.shtml
Pozdrav ekipi!!! Znam vas sa nekih bivših foruma.Imam 50 godna i od 2007. sam skinuo celu ROCK Enciklopediju (Vrdoljak pokojni preveo) i celu "Električnu zastavu" Žikice Simića.Na SoulSeeku sam "not2sport" sa 400 Gb kompletnih diskografija Singers-Songwritersa i gomilu rariteta.Pošto sam fanatik već 30 godina, tu su i albumi ripovani sa ploča koje sam kupovao u Parizu i Londonu na studijskim putovanjima BG akademije i samostalnim izložbama. Imam 3000 filmova(Dakle ,cela evropska kinematografija + par stotina holivuda).Sve to je zaključao HELP_DECRYPT.Sve sam probao : Restore,Advanced PC Tweaker,Cryptolocker Virus Removal tool, Panda Ransomware Decrypt Tool, Spyhunter v4,CryptoWall Decryption Service, ListCWall 1.3,ShadowExplorer-0.9, CoinVaultDecryptor,decrypt_mblblock-exe, Noransom.kaspersky.com, bleepingcomputer.com/forums, howtoremove.guide/help_decrypt-virus-removal, System Configuration with a Safe Boot option, GridinSoft Trojan Killer, pcrisk.com/removal-guides/7844-cryptowall-virus, 2048 encryption software, restore it to a previous version, but NOTHING Helps !!! Šta da radim? Tu je i nenabavljivi album genijalnog NMJ - "Mazlyn Jones - 1991"!!!! Ako neko ima rešenje - Do groba zahvalan A.Kojić
https://www.us-cert.gov/ncas/alerts/TA13-309A
Mozes probati:TrueCrypt.Ali kaosto je i moj prethodnik napisao,tesko da sta uspes,ali ne kosta da probas.To inace rade dileje i klosari,pa posle salju poruku da im se uplati odredjeni iznos,da bi vam vratili podatke.Olos.Pozdrav ekipi!!! Znam vas sa nekih bivših foruma.Imam 50 godna i od 2007. sam skinuo celu ROCK Enciklopediju (Vrdoljak pokojni preveo) i celu "Električnu zastavu" Žikice Simića.Na SoulSeeku sam "not2sport" sa 400 Gb kompletnih diskografija Singers-Songwritersa i gomilu rariteta.Pošto sam fanatik već 30 godina, tu su i albumi ripovani sa ploča koje sam kupovao u Parizu i Londonu na studijskim putovanjima BG akademije i samostalnim izložbama. Imam 3000 filmova(Dakle ,cela evropska kinematografija + par stotina holivuda).Sve to je zaključao HELP_DECRYPT.Sve sam probao : Restore,Advanced PC Tweaker,Cryptolocker Virus Removal tool, Panda Ransomware Decrypt Tool, Spyhunter v4,CryptoWall Decryption Service, ListCWall 1.3,ShadowExplorer-0.9, CoinVaultDecryptor,decrypt_mblblock-exe, Noransom.kaspersky.com, bleepingcomputer.com/forums, howtoremove.guide/help_decrypt-virus-removal, System Configuration with a Safe Boot option, GridinSoft Trojan Killer, pcrisk.com/removal-guides/7844-cryptowall-virus, 2048 encryption software, restore it to a previous version, but NOTHING Helps !!! Šta da radim? Tu je i nenabavljivi album genijalnog NMJ - "Mazlyn Jones - 1991"!!!! Ako neko ima rešenje - Do groba zahvalan A.Kojić