Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kako živeti sa teškim bolesnikom ( koji ne može da se leči) ?

  • Začetnik teme minimani
  • Datum pokretanja
M

minimani

#1
Moja sestra (36) ima možda najteži slučaj opsesivno-kompulsivnog poremećaja u Srbiji. Živimo sa ocem i majkom. Predugo pere ruke, nedozvoljava da se uđe u njenu sobu koja je inače totalno zapuštena kao i ona. Proučio sam i probao mnogo toga, znam za metod u četri koraka, pročitao sam joj celu knjigu, nema efekta bez grupne terapije. U Srbiji a pogotovu u Užicu ne postoji ustanova za njen slučaj. Ona inače više neće da ide kod doktora i nema snage i volje da se leči...Tužno je i teško.

Molim vas, dajte mi bilo kakav savet šta da radim...?
 
donce13

donce13

Član
#2
Tu realno svi mi mozemo da ti pomognemo slicnim savetom, a to je da pronadjete dobrog lekara i da mu se posvetite, odnosno da sestru dovedete kod tog nekog koji bi mogao pomoci.

U Beogradu postoji dosta dobrih lekara, a najlakse je izguglati i cuti se sa nekim od njih. Isto tako verovatno bi morali da se spremite na izvesne troskove, eventualno i preseljenje u prestonicu na neko vreme, ali to je mala cena naspram onoga sto bi taj lekar mogao da uradi za celu vasu porodicu i sestru koja je maltene u najlepsim godinama zivota.

Sve najbolje Vam zelim...
 
D

dus1

#3
Knjige:Lecenje neizlecivih bolesti Dr Schultz,Moc podsvesti. Prva se skid a sa net-a,besplatno,druku kupi u knjizari. Sve probleme oko zdravlja rjesava.provjereno 100%, ja bio pred zidom i izvukao se. Sretno.....
 

Top