kako zamisljate svet za 50 godina

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
...Većina ljudi će raditi najgore i najteže fizičke poslove, nadziraće ih roboti sa bičem u ruci, a šaka bogataša će sedeti u poslednjim oazama vode i zelenila... ;)

Član
Učlanjen(a)
28.04.2010
Poruka
1.625
Mislim da ce biti sve naprednije, tehnologija se menja iz dana u dan.A ja cu tada imati(ako Bog da) osamdeset i neku, tako da....

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Pod debelom korom leda...... ako se zagadjivanje planete nastavi ovim tempom...

" Dan Posle Sutra "

Poslednja izmena:

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Za 50 godina:
Ja uveliko u penziji,sedim napolju u stolici za ljuljanje,pored mene flaša hladnog piva i čips (može i kikiriki),u krilu držim dvocevku (kratež) da oteram namćore i dzabalebaroše (Američki sistem),neka skalamerija od robota šiša travnjak i sredjuje kuću,ozvučenje po dvorištu svira mjuzu po mojoj volji,deca,unučad i praunučad dolaze na ručak,ja im pričam zbog čega je (po mom mišljenju) Rusija zgovnala Ameriku 2021. i tako...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Za 50 godina:
Ja uveliko u penziji,sedim napolju u stolici za ljuljanje,pored mene flaša hladnog piva i čips (može i kikiriki),u krilu držim dvocevku (kratež) da oteram namćore i dzabalebaroše (Američki sistem),neka skalamerija od robota šiša travnjak i sredjuje kuću,ozvučenje po dvorištu svira mjuzu po mojoj volji,deca,unučad i praunučad dolaze na ručak,ja im pričam zbog čega je (po mom mišljenju) Rusija zgovnala Ameriku 2021. i tako...

Kamo lepe srece da bude i tako..........mozda vam delujem zlokobno.....ali klimatske promene koje se desavaju iz godine u godinu ( unazad 10god.) ukazuju na ubrzanje istih.....tako da je neizvesno koliko je jos vremena ostalo....a kinezi su se tek zahuktali....ko je sledeci .....

Natrag