Kako zamisljate druge forumase?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Znam, onda je to bila slika na platnu, ali je digitalizovana pa smo dobili ovo.

Nemoj više da se koprcaš Beljo, pa ni Pampersi nisu postojali kad sam se ja rodio. Dobro... malo si buco, vjerovatno je mama pretjerala s Plazmom i sutlijašem a i kosica ti se digla i popromila boju od previše cimeta. Prihvati svoj identitet, bio si posebna beba.:roll:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nemoj više da se koprcaš Beljo, pa ni Pampersi nisu postojali kad sam se ja rodio. Dobro... malo si buco, vjerovatno je mama pretjerala s Plazmom i sutlijašem a i kosica ti se digla i popromila boju od previše cimeta. Prihvati svoj identitet, bio si posebna beba.:roll:
Dobro, Ruse, predajem se! Ali onda moram biti tvoj potomak, jer ta beba neopisivo liči na tebe...

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobro, Ruse, predajem se! Ali onda moram biti tvoj potomak, jer ta beba neopisivo liči na tebe...

Eno ga sad, otkud ja znam šta sam radio prije dvaest godina. Bilo dobrog alkohola, od Večernjih novosti se motali džointi... mada, čisto sumljem da sam ikad bio tolko komiran da napravim ovakvo nešto. :lol:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Po završetku utakmice, metodom slučajnog izbora, Delija daje intervju ispred stadiona:

DELIJIN-INTERVJU.gif

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Belja na zadatku:
jocic22.jpg

"Organska" Dumka:
funnyfacemadeofhealthyf.jpg

Bratanac stiže u posetu:
svedskistov.jpg

I posledice posete po Marsovku:
5706581thetiredwomandri.jpg

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dum zaključuje da joj nema ravna, da je sve i svja, što dovodi do ozbiljnih poremećaja. Jednom prilikom je uslikana (nije primetila da je iko osim nje prisutan, koliko je bila zaokupljena sobom):

woman_mirror.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Dođoh da pokupim sve ove slike što ste nakačili. Ko zna, ne može da škodi ali može da bude od koristi ;)

Natrag