Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kako videti koliko je radio tv ? (LG LCD TV)

  • Začetnik teme Lorenci23
  • Datum pokretanja
Lorenci23

Lorenci23

#1
Znaci, u jednom trenutku pojavilo mi se na USBu, fajl sa vremenom koliko je sati televizor radio, pre toga, USB je stojao danima u televizoru, ali ne znam da li sam ja nesto kliknuo pa se stvorio taj fajl na USBu... Znaci, da li mi mozete reci kako da vidim preko USBa koliko je sati televizor radio, jer mi se taj fajl (notepad document) jednom bio pojavio na USBu, gde je pisalo sve koliko je radio...
 
Bazlik

Bazlik

#2
Potpuno razumljiva stavka da si ti ovo slucajno video. Logove koje si kanale posecivao bilo preko neta ili preko kabla ili vazduha moze da vidi samo anti`teroristicka sluzba.
Iistina je da uvodjenjem digitalne televizije nema anonimanosti i primera radi ako vas sin posecuje gej kanale odmah se cela kuca svrstava u domen labilnih osoba i otvara im se specijalni dosije na uvid komunalcima na mobilnom i cajkanima. Ovo je Gejcov urgentni doprinos sluzbama i svaka mu cast. Postoji mogucnost da se opcija iskljuci, sto ostavljaju dobronamerni proizvodjaci televizora koji se mozu nabrojati na jedan prst, ali je ona u naj`cescem broju slucaja zamaskirana.
Zanimljivo je da logovima ne mogu da pristupe domace sluzbe, a recimo mogu sluzbe iz nedraga do nemila koje su sejale bombe ovde, sto dovodi do zakljucka o piramidalnoj strukturi ovlascenja cijih su deo. Training`grounds naziv za ova podrucja i experimente.
Jedina zastita je ne gledati televizor i serije programe i filmove skidati preko raznoraznih IP adresa, kako bi situacija postala zategnuta do daske na obe strane, ako ne i preko nje, sa dobrim lastezom izmedju, ali ne nuzno.

Resenje ___:
1.--
Potraziti u opcijama da li TV ima ovlascenje da cuva logove i automatski ih azurira na USB ili nadglednim sluzbama.
2.--
Ne gledati TV uopste, nego sadrzaj skidati sa neta preko zamaskirane IP adrese.
3.--
Ili, Maska, .. gledaj sve najgore i svakog jutra pred pozoriste iznesi svoj dosije i valjda ce im dourci.
Otmi direktora tajne sluzbe i na zadnjicu mu istetoviraj sta si gledao tog dana, a zatim ga baci pored reke..
.. i tako jedno 50 puta dok ne da otkaz.
 

Top