Kako ukloniti program?

Član
Učlanjen(a)
20.05.2013
Poruka
244
Klinac je cackao nesto i skidao i instalirao i ubacio mi neko kinesko smece non stop mi izlaze prozori od njega.Revo ga ne vidi da ga maknem..ni Ccliner..a i nema ga nigde u c particiji instalacija..Da li se susretao neko sa ovim sa slike..digao bi nov sistem al mi disk ne radi a preko usb jos nisam radio..moze li kako da se ukloni ovo sa slike dole?..pozz

Prilozi

• Screenshot_6.jpg
    Screenshot_6.jpg
    88,1 KB · Pregleda: 26
Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.430
Jesam ja. Ne pomaže ništa drugo nego reinstalacija. Osim ako ne znaš kineski.

Što se tiče USB-a upiši u net win to usb. Skineš alat, instaliraš ga i vozi. Jako jednostavan. Samo moraš u kompjuteru imati ISO windowse koje hoćeš.

PAZI: Kad pokreneš instalaciju prilikom prvog restarta obavezno izvadi USB.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Klinac je cackao nesto i skidao i instalirao i ubacio mi neko kinesko smece non stop mi izlaze prozori od njega.Revo ga ne vidi da ga maknem..ni Ccliner..a i nema ga nigde u c particiji instalacija..Da li se susretao neko sa ovim sa slike..digao bi nov sistem al mi disk ne radi a preko usb jos nisam radio..moze li kako da se ukloni ovo sa slike dole?..pozz
Treba uvek proveriti u All programima da li bilo koju program ima svoj uninstaler i ako ga ima sa njim to uraditi.Ako ne uspes ni sa Revom.Onda idi u Program fajls i nadji ga gde je,mozda u tom folderu ima komandu uninstal,ako nema,ohda instaliraj Unlocker i sa njim probaj da izbrises iz program fajlsa,ako nece ceo folder odjednom,onda ces morati komponentu po komponentu.Ume da bude dosadno,ali zavrsi posao.

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.085
Idite u task manager, pronadjite procese, desni klik na proces i open location. Videcete gde se program nalazi. Instalirajte Revo Uninstaler pro, i idite na forced uninstall, postavite putanju do exe fajla. To je u stvari skup programa pa je malo zeznuto. Mozete iz safe mode-a da preskenirate sa combofix programom, malwarebytes antmalware, i antivirusom koji koristite. Adware cleaner, temp file cleaner by opldtimer, i junkware removal takodje ce oscistiti ostatke. Obriste sve sto vam sistem dozvoljava iz foldera: C:\Users\vase korisnicko ime\AppData\Local\Temp (morate da namestite da vam prikazuje sakrivene foldere u folder options).
Posel toga resetujte podesavanaj interent explorer-a/internet options, poslednji tab.

Moze se izboriti sa time, samo je dosta posla, ako nema bitnih stvari, ondaje brza instalacija, jer ima dosta toga za ocistiti. Ako ipak resite, proverite i koje foldere imate u appdata/roaming.

Član
Učlanjen(a)
10.04.2012
Poruka
2.397
Imas i PrivaZer program,koji je slican CCleaner-u,ali je mnogo efikasniji.

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
267
jolemisa@gdje iščaprka ovaj program?čini mi se da obećava.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2012
Poruka
1.272

Koliko vidim to je ceo set programa tako da ti samo jedan program za ciscenje nece biti dovoljan ako hoces da ih potpuno uklonis!Reinstalacija bi ti brze isla!Ali ako imas vremena i zivaca onda kreni ovako!
Prvo poiskljucuj te procese od programa u task menadzeru!

1.Revo uninstaler pro
2.Privazer
3.Temp file cleaner
4.Junk removal tool
5.Adwance cleaner
6.Spyware doctor
7.Registry first aid platinum

Član
Učlanjen(a)
13.11.2012
Poruka
267
nenad nam ne reče koji AV ima,šta on kaže?nešto slično sam imao kod kolege i 360 TS ga je maknuo.onda recimo neka pokuša sa KasperskyVirusRemovialTool.pa sa kaspersky riscue diskom..polako sa tim reinstalom

UPLOADER
Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.908
Takve programe brisem ručno iz registra .
Ovo rade ljudi koji znaju šta rade sa regedit opcijom !

Što reče Torgandwarf (Idite u task manager, pronadjite procese, desni klik na proces i open location.)
Sad znaš ime procesa !
Posle regedit , edit,find , ukucaš ime procesa , i on ti izbaci ključ koji obrišeš , zatim ponavljaš sa find next dok god izbacuje postojanje procesa u registru i brišeš !
Na kraju će javiti nepostojanje procesa u reg.

Ja posle toga koristim program Everything gde ponovo ukucam ime procesa i pretražim datoteke !
Ukoliko pronađe nešto samo delete!

Nakon ovoga postupka bilo koji program za čišćenje registra (ccleaner,privatizer...) pronalazi
samo oštećene ostatke tog programa i automatski ih briše !

Napomena: Obavezno prilikom ukucavanja reči u reg. ,obavezno proveriti da li je cela reč (ime) programa pravilno otkucana( jedno slovo manjka ili viška moze da blokira komp)

Natrag