Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako telefonirate???

  • Začetnik teme Ana_ana
  • Datum pokretanja
Smoto

Smoto

Član
Ovan - Ako se uopće javi na telefon, bace se na slušalicu i odlučno vikne "halo". Ako on zove: jasno predstavljanje, a zatim slijedi malo riječi - samo one bitne. :roll::dntknw:
 
Shonne

Shonne

Član
Devica - Vezana je uz posao, a kada koristi telefon, to je prvenstveno zbog profesionalnih razloga, ili zbog nečeg korisnog npr. da podsjeti muža da plati račune, prijateljima prenese raspored kino predstava i sl.

hmmm....:acute:
 
Tomisa

Tomisa

Lav - Lijep, hladan "halo" odzvanja telefonom, nakon čega vam se čini da vas sluša. To možda i nije istina jer, iznad svega, on sluša sebe. Također je i veliki glumlac: budući da ga ne vidite dok razgovarate, vjerujete da vas sluša ali on se gleda u ogledalu, sprema, organizira dan... itd.

Pa i nisam bas takav kako sam opisan. Uvek ( skoro ) kada podignem slusalicu ako je to neki moj prijatelj ili meni draga osoba trudim se da budem uctiv , prijatan, nezan i predusretljiv, da pomognem ako treba ili mogu jer prijateli za to
i sluze. Mada u principu vise volim kontakt uzivo. Cak i kad je greska nastojim da budem pristojan pa se poneki put i nasalim ( cesce na svoj racun ). Kada znas ...
nije tesko biti dobar. To je verovatno zasluga mojih roditelja i prijatelja.
 
Fatality

Fatality

Član
Profesionalno? Pa ne bas... Ja i Dunja znamo da pricamo sat vremeena o glupostima :D
 
besherat

besherat

Član
Nikako, ne volim telefon, a i ova astrologija mi ništa ne pogađa, moram da odustanem od svog znaka definitivno.
 
igortehno

igortehno

Član
Ovo za Raka nigdje veze... Cuj gluposti... Jel se javio i jedan Rak i potvrdio da je ovo istina...:dntknw:
 
VibeTribe

VibeTribe

Bik - "Halo?" s profinjenim toom, a zatim sluša sa strpljenjem umjesto bavljenja sitnicama odmah prelazi na ono najhitnije. Njegovi pozivi usmjereni su prije svega obitelji, bračnom drugu, djeci... a sve ih je opremio s mobitelom, kako bi uvijek znao gdje se nalaze, što je zapravo instinktivna, pomalo smiješna karakteristika Bika.
Moja keva uvek me proganja :fool:
 
black wizard

black wizard

"Vodolija - Vodenjak Veseo i moderan čovjek, istodobno razgovara na tri telefona i mobitelom, te šalje faks. Štoviše, da bi uštedio vrijeme, dok jednu poruku šalje faksom, drugu šalje e-mailom. "

Najzad nesto sto jeste tacno ... Danke ....
 
Top