Kako stojite sa menadzerima? Powerplaymanager mozda?

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
hehehe... pa ti moras da naucis prvo da igras pa onda ce biti mnogo bolje...

ali od toga nema nista dok ne zajebes te zenske da trazis i te zurke :D

okani se corava posla i kreni da pobedjujes...
 
Član
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poruka
84
Moj deda ima 85 godina i jos juri sojke.
Ne znam zasto sam ovo rekao...
Khm... sve u svemu cuo sam da Ministarstvo za rad i socijalna pitanja hoce da nas ukinu - kao uticemo mnogo na nezaposlenost stanovnistva. Ja mislim da ljudima treba dati njihovu dozu adrenalina kada im je dosadno.

Izasao je lep review igre Powerplay Manager u casopisu Svet Kompjutera, dokaz da igra nije bauk i da smo bili u pravu sto je hvalimo svo ovo vreme.
 
Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
Kao sto se malo pricalo o na ovoj temi, vreme je mislim da kazem da smo u 4. sezoni i da imamo dosta jake menadzere koji nas dobro prezentuju u evropskim kupovima, isto tako imamo i reprezentaciju koja je u samom vrhu. Mala ali odabrana druzina od 300 menadzera zna kako se postaje slavan u ovim vodama sporta...

Napomenimo da je fudbal poceo da se igra, igrali smo 3 nedelje u beta verziji, danas je restart i svi pocinjemo od nule. Ko voli sport treba probati ovu igru jer je veoma laka za igranje i svakako da ce neko pomoci na samom pocetku od iskusnijih menadzera.

Ako zelite da pitate nesto u vezi igre, slobodno to uradite ovde, bice mi drago da odgovorim.

Sportski pozdrav... http://www.powerplaymanager.com
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
DA, samo je potrebno na pocetku procitati vodic koji se tice igre i podesi se sve sto je potrebno i samo prati, nakon toga je sve lakse i nije potrebno mnogo vremena za podesavanja...(kada udjete u stosu) :)
 
Član
Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
2
Odlican menadzer!
Svima koji su nekad bili zavisnici (i jos uvek su:)) od CM-a ili FM-a preporucujem da isprobaju PPM. Hokej se pokazao odlicno, a fudbal moze da bude samo jos bolji:).
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
@pera013

slazem se sa tobom...nadam se da ce ljudi ovaj menadzer lako shvatiti jer je mnogo laksi od CM-a i FM-a :)))
 
Član
Učlanjen(a)
09.06.2010
Poruka
1
I pored sto je laksi ima dosta stvari za nauciti. Da bi bio uspesan menadzer, moras se posvetiti timu i taktikama.
Za sada nas je 500, ali ocekujemo veci broj u narednom periodu. Bicemo jaka zajednica! :)

Ovim putem pozivam svakog ko voli sportske menadzere da nam uvelica zajednicu. Igru treba samo probati, i primetice te kvalitet ovog menadzera.

Sve najbolje zelim
 
Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
152
да у потпуности се слажем...

видите ја пишем ћирилицом...да то је зато што је сајт преведен на ћирилици и веома квалитетно урађен превод, треба видети преносе утакмица уживо, осетити када читате на ћирилици и уживати у приликама и головима...

било би добро да нам се прикључите сви ви који желите и волите спортска дешавања а тако ћемо само ојачати нашу заједницу и имати јаку репрезентацију што је и главни циљ овакве игре...
 
Član
Učlanjen(a)
30.05.2010
Poruka
2
Koga interesuje moze na ovoj slici da vidi koje karakteristike sve postoje kod igraca i sta se sve trenira (u zavisnosti od pozicije naravno). Za fudbalera postoji 9 osobina koje se mogu trenirati , a svaka pozicija zahteva neku kombinaciju osobina da bi igrac bio dobar na poziciji koju igra u timu.
 

Prilozi

  • Slika igraca-fudbal.jpg
    Slika igraca-fudbal.jpg
    91,8 KB · Pregleda: 26
Natrag
Top