Kako se trenutno osećate?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
dizi se ,hvataj se za usi ,skaci i pevaj "kakav radostan dan ,ptice pevaju aleluja " i odjebi tog sinana ,sabana ,kukija ,tukija i ostale ....:acute::dance2:

Hoću ... Kad se ona vrati ..... Ali ona se vratiti neće jer otuda se ne vraća niko .... Zato ću poslušati tvoj savet tek kada odem tamo i sretnem je opet ......

Zato, ako imaš mišomora, daj .... Tako ću ti brže ispuniti želju ... A i sebi ću .....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
je li neko rekao ptice pevaju...msm da je to moj momenat da se ubacim...ajde ima li neko neku specijalnu želju ili da udarim po svom uobičajenom repertoaru???:D

Ako odcvrkućeš ovo svaka ti čast.

Ima ispod tekst,ako ne znaš napamet.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
dogovori se sa čojekom u sebe,ne merem obje...ili turbine ili ova neka ček da spustim pogled...ma vidiš i sama,da ne pišem džabe...:D

Znam ovu pjevusio mi je co'ek u mene i to na uvce...dok me jos volio...ne voli me vise...:cry:
A od Tukija odavno ne cuh...moglo ga aVTO ubit' da ne cujem zadnji put:lol:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Znam ovu pjevusio mi je co'ek u mene i to na uvce...dok me jos volio...ne voli me vise...:cry:
A od Tukija odavno ne cuh...moglo ga aVTO ubit' da ne cujem zadnji put:lol:

i to ne bilo koje avto,nego zamalo pa tvoje...ili ti đevera u tebe...:blum3:
evo počeću da ti je crvkućem na uvce...cvrk,cvrkkkkk,cvrk-cvrk-cvrk,cvrrrrkkkk,ccccvrkkk,...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
i to ne bilo koje avto,nego zamalo pa tvoje...ili ti đevera u tebe...:blum3:
evo počeću da ti je crvkućem na uvce...cvrk,cvrkkkkk,cvrk-cvrk-cvrk,cvrrrrkkkk,ccccvrkkk,...

Necu necu dijaaamante suvoooo zlatoo briliiiiijante ni saaaaaaaafire ni TURBINEEEEEEEE samo onaaaaaaaaa da ljubiiiii meeeeee....:lol:
Sut jezik pregrizla znas da to djever cuva ko oci u glavi:D

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Odlično .:yea:....najzad sam odslusao pesmu... koju sam dogo želeo da čujem, a nisam znao njen naziv i izvođača....

Za mene ju je našao moj novi prijatelj....:yea:

Natrag