Kako se trenutno osećate?

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa valjda me i nerviraju zato sto me vole i sto ih volim....:???:
Eto sad ispade i da me niko ne voli:cray:swoon2

ja stvarno ne znam sta je to sa tobom ... nisam rekao da te niko ne voli, naprotiv rekao sam da i tebe ima ko da voli. nemoj da se rastuzujes ... sam sebi sam vec dovoljan da bih i tebe video takvu. opusti se malo, pa eto oraspolozi i mene, odmah ce ti biti bolje ...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ja stvarno ne znam sta je to sa tobom ... nisam rekao da te niko ne voli, naprotiv rekao sam da i tebe ima ko da voli. nemoj da se rastuzujes ... sam sebi sam vec dovoljan da bih i tebe video takvu. opusti se malo, pa eto oraspolozi i mene, odmah ce ti biti bolje ...

Sreca tvoja pa me ne vidis:lol:
A nemoj ni ti da si tuzan...Pa ako si ti tuzan ciji ce me onda post nasmijati i razveseliti?:???:
Ma bitno bar da se mi na forumu volimo...svi ovako zajedno:lol::give_rose:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pijes sam???:???:Ne zoves mene???:???:
A joj da je meni votka sad pa da vidis sta je sreca poslije votke...:yahoo:
Nesreca je bez votke ili jos bolje piva i dobrog drustva pored:beee:

nisam znao da volis ... ima dovoljno i za tebe ... tek sam otvorio drugu flasu ... navrati do Nisa pa da pijemo ... e da, kupi pola kile bureka usput, dobro ce doci i neke slatkise, trebace za kasnije ... aj, pa nemoj da kasnis, cekam te ...smile3:dance2:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
nisam znao da volis ... ima dovoljno i za tebe ... tek sam otvorio drugu flasu ... navrati do Nisa pa da pijemo ... e da, kupi pola kile bureka usput, dobro ce doci i neke slatkise, trebace za kasnije ... aj, pa nemoj da kasnis, cekam te ...smile3:dance2:

Ama sta volim...obozaJEM:dance2:
Pa jes' da mi je Nis daaaaaaaleko ali nemoj sve da popijes cekaj me:blum3:
P.S.Ponijecu cevapa Sarajevski ko dusa...

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ama sta volim...obozaJEM:dance2:
Pa jes' da mi je Nis daaaaaaaleko ali nemoj sve da popijes cekaj me:blum3:
P.S.Ponijecu cevapa Sarajevski ko dusa...

ih bre ... sta je to za tebe ... ti si ni na nebu ni na zemlji, preletis cas posla smile3 ... ajde, ne moras da zuris, ima dovoljno ... :give_rose:

a za ovi cevapi imas poseban kissic

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
ih bre ... sta je to za tebe ... ti si ni na nebu ni na zemlji, preletis cas posla smile3 ... ajde, ne moras da zuris, ima dovoljno ... :give_rose:

a za ovi cevapi imas poseban kissic

Ae eto me onda koliko je odmah...I nosim ne po 10 nego po 20 cevapa i jos svega:blum3:
Eto da se vratim na temu vec se bolje osjecam:yea::yahoo:

Natrag