Kako se trenutno osećate?

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Osecam se kao zapusena cev i treba mi onaj mister muskulo sa te ve reklame da me otcepi .:D
Zvone mi usi ,curi mi nos ,izgleda mi je presao virus od Durumsamspremo dok sam joj pevala pesmicu na uvce.sorry

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ziv sam, a nisam ziv... kao u nekom polusnu... 'bem ti vreme...
yawnhand.gif

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Ne znam koliko je uopste imam snage da podelim svoja osecanja sa vama ...

Danas odlazi sa ovog sveta jos jedan deo mene kao i svaki dan kada primetim zgazenog psa ,rastrgnuto mace ,goluba sa iskidanom glavom ....ali sada je to daleko veci deo koji boli mnogo jace.Umrlo je to dlakavo bice koje sam neizmerno volela ,dva verna oka koja su me dvanaest godina pratila kroz zivot ,dva oka koja su izgradila moj svet ,moju licnost ,moj karakter ,izvukla iz dubine duse svu moju emotivnu ludost i izbacila je na povrsinu .
I mozda ce nekome ovo zvucati kao vrhunac patetike ,ma uopste me ne interesuje ...ja ne znam kako cu podneti zivot bez nje, jer mi vec sada nenormalno nedostaje .

Volim te Bebo moja zauvek .

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Ne znam koliko je uopste imam snage da podelim svoja osecanja sa vama ...

Danas odlazi sa ovog sveta jos jedan deo mene kao i svaki dan kada primetim zgazenog psa ,rastrgnuto mace ,goluba sa iskidanom glavom ....ali sada je to daleko veci deo koji boli mnogo jace.Umrlo je to dlakavo bice koje sam neizmerno volela ,dva verna oka koja su me dvanaest godina pratila kroz zivot ,dva oka koja su izgradila moj svet ,moju licnost ,moj karakter ,izvukla iz dubine duse svu moju emotivnu ludost i izbacila je na povrsinu .
I mozda ce nekome ovo zvucati kao vrhunac patetike ,ma uopste me ne interesuje ...ja ne znam kako cu podneti zivot bez nje, jer mi vec sada nenormalno nedostaje .

Volim te Bebo moja zauvek .

Kuca?Ili maca?:(:(:(

Natrag