Kako se trenutno osećate?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Jutros u Prijedoru sunce ko u po ljeta. Otvorim balkonska vrata , skinem majicu, sjednem na tabure i tako sam se sunčo 45 minuta dok sam pijucko kafu. Komšinica iz zgrade preko puta cijelo vrijeme gleda a ja podvrno i gaće pod dupe da više sunca dobijem. Poslije sunčanja uvijek se par dana osjećam dobro, skroz dobro... ne mož da omane.

Izgleda da nas plaše ovim suncem sa svih strana samo da se ne bi osjećali dobro. Il da bi nam uvalili one kancerogene kreme sa faktorom milion. Đavo će ga znat. Ko se od sunca krije, bolje da ga nije.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
...a ko noge brije ,maler ce ga bije... depilacija je zakon za sve sumovite predele .:yea:

Dakle ,sada si poprimio nijanse teget plave boje ,sto bi trebalo da znaci da si pocrneo .:vorred:

Nije stvar u estetskim benefitima sunčanja Anđelija, oni me ne interesuju. Produkcija D vitamina i odnos seratonin-melatonin su mi primarni. Bojica je samo popratna i najmanje važna pojava.

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Boze koliko ti mene podsecas na jednu osobu sa kojom sam imala prilike da forumasim na jednom drugom forumu .A i retko ko me osim osoba sa tog foruma zove Andjelija .

Kako god ,sve si mi drazi i bicu slobodna da konkurisem za mesto unuke u tvom zivotu ako je neispunjeTo . :D

Dobro ,da ne preterujem bas toliko ,mozes mi biti forumski ujka .Samo jos ujnu da nadjem i bicemo tuto kompleto familija . :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Boze koliko ti mene podsecas na jednu osobu sa kojom sam imala prilike da forumasim na jednom drugom forumu .A i retko ko me osim osoba sa tog foruma zove Andjelija .

Kako god ,sve si mi drazi i bicu slobodna da konkurisem za mesto unuke u tvom zivotu ako je neispunjeTo . :D

Dobro ,da ne preterujem bas toliko ,mozes mi biti forumski ujka .Samo jos ujnu da nadjem i bicemo tuto kompleto familija . :D

Sigurno na Mirka. I nemoj da me predstavljaš kao ujku, odma ima da nas provale.:lol::lol::lol:

Natrag