Kako se trenutno osećate?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Osecam se dobro...vrlo dobro..ali ne i odlicno..prijatelji su mi nesto smuseni...a to ne volim nikako..sorry
Vlado....BB...:dntknw: sta je to sa vama..:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Nista...posebno...Nedostaje mi Zonki bas puno...nekako vise ne osjecam da pripadam ovde...bezze mi je sve:(
Maa znam mazo..nedostaje nam svima..Zonki.. i jos po neko..bilo bi lepo da se vrate pa da bude kao nekad..
Ne brini..docice..cim zavrsi misiju..eto njega...:)
Ne bi on pustio da patimo i da se smaramo....sigurno ce uskoro da proviri sa svojim osmehom od uva do uva..ne brini..:)
Gde bre ne pripadas?Pa ti si nasa a mi tvoji..nemo da ti pricam vicovi..pa da places..ali od smeha..:)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Maa znam mazo..nedostaje nam svima..Zonki.. i jos po neko..bilo bi lepo da se vrate pa da bude kao nekad..
Ne brini..docice..cim zavrsi misiju..eto njega...:)
Ne bi on pustio da patimo i da se smaramo....sigurno ce uskoro da proviri sa svojim osmehom od uva do uva..ne brini..:)
Vratice se znam...ali sada...nedostaje...ne znam danas sam se raspekmezila puno mi ljudi nedostaje,sjetila sam se svih ljudi koji vise nisu u mom zivotu mislim i na RL i na net...:cray:

Učlanjen(a)
10.10.2010
Poruka
204
kao i uvek, odlicno, superiska
priguni-129.gif
priguni-129.gif
priguni-129.gif

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Osecam se dobro...vrlo dobro..ali ne i odlicno..prijatelji su mi nesto smuseni...a to ne volim nikako..sorry
Vlado....BB...:dntknw: sta je to sa vama..:dntknw:

Ja sam dobio neke potencijalno uznemirujuce vesti, pa sam se skenjao...
msm, kad se meni dragim ljudima desavaju lose stvari u zivotu uvek me to potrese... a, nisam u mogucnosti da pomognem....

Ni sad nisam nista bolje... sav sam pogubljen... kao i uvek kad se popodne odvalim od spavanja...
sigh.gif

Natrag