Kako se trenutno osećate?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Osecam se super raspolozena sam..a i glava je prestala da me boli...:dance2:
valjda me nece o5 neko s*ebati zbog ovoga :vorred:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Bila sam ok..sad sam malKo razočaraTa .....

Ko te dir'o?
think.gif

Pocinjem da bivam gladan... vreme je za rucak...
food.gif

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Još u srednjoj školi, izlazila je sa nama jedna pametnica, štreberka... kul devojka ali... štreber :mrgreen: I jednom je neko u društvu rekao: "baš mi je dosadno!" a ona njemu diplomatski: "samo je dosadnim ljudima dosadno...čovek koji nije dosadan će uvek naći nešto čime može da se bavi, a toliko je stvari na ovom svetu, da je sramota izjaviti da ti je dosadno...":vorred:
Od tada, nikad nisam izgovorila da mi je dosadno... Štreberka mi nabila kompleks :mrgreen:.... nadam se da će ovo ubuduće pomoći.

Pa ne baš...znao sam ja tu priču jer sam je jednom sam sebi ispričao....ispričao sam je i još jednom kad sam dobio internet i mesec dana kasnije kad sam zatekao sebe kako sedim na stolici i dosađujem se a na internetu najmanje zilion stvari o kojima si oduvek želeo nešto da znaš...Ali nekad jednostavno nije ti dosadno iz dosade već zbog nemoći da nešto uradiš.

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Ali nekad jednostavno nije ti dosadno iz dosade već zbog nemoći da nešto uradiš.

Svaka cast! Ova recenica ti zlata vredi... pogodio si pravo u centar...
hail.gif

Besan sam... bas, bas...
curse.gif

Cele nedelje mi pricaju o vaznosti dogadjaja, danas su me 10 puta zvali da me upozore da do 20h moram biti spreman, da bi mi pet minuta pre datog vremena javili da idemo tek u 22h...
Ako ista mrzim to su ovakve stvari... i sad ja kao treba dobro da se provedem... ma, vazi... bas sam u elementu...
flaming.gif

Natrag