Kako se rashladiti u vrelim danima ..mene zanima?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
joj..to je bas bilo jako hladno od vas..obli me ,ladan znoj..kako ste surovi..:( i sirovi sex me ne bi vratio u normalu sad..cuj..pendrek..?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
trcim ja tako..copor pasa za mnom..za psima manijaci iz zbunja..za manijacima panduri sa kockicama leda..dobra kombinacija ..sve u jednom dozivljaju..samo mi pendrek nedostaje..hehehe

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Ja sam kupio veliki bazen i tako cu da provedem ove vruce letnje dane,mada danas mi je led padao 2 puta po pola sata hteo sam da ze zapalim ziv koliko sam bio besan,taman sam krenuo da namestim bazen ono led buuuuuuuum..... Uhhhh....Evo opet sam se iznervirao.... Inace to je moj predlog kupiiiiiii bazen i bices hladna kao led :D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
trcim ja tako..copor pasa za mnom..za psima manijaci iz zbunja..za manijacima panduri sa kockicama leda..dobra kombinacija ..sve u jednom dozivljaju..samo mi pendrek nedostaje..hehehe
E sad mi je jasno pitanje sa početka, "Kako se rashladiti u vrelim danima"... ;)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ima i laksi nacin......nakvasis ruke do iznad lakata hladnom vodom ...yes3..i sundjerom pokvasis noge do iznad kolena....yes3...kad ohladis krv .....osetices osvezenje.....:yea:

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
ja o pendreku kad..eto njega..:)

Ima i laksi nacin......nakvasis ruke do iznad lakata hladnom vodom ...yes3..i sundjerom pokvasis noge do iznad kolena....yes3...kad ohladis krv .....osetices osvezenje.....:yea:
od srca macoru..moracu da probam..mada ta krv nesto vri..vri..:blum3:

Natrag