Kako se rashladiti u vrelim danima ..mene zanima?

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
...Ili si pošao u pradavnicu, pa umesto margarina ti kupio čokoladno mleko, nema veze, nešto si kupio... wacko2 Dama se vezala "batine" kao pijan plota... :blum3:
Šeširče na glavu i u neku 'ladovinu, kakvo hladno pićence pri ruci i pogled u daljinu... :)

Ja se vezah "batine", a ti samo o hrani pričaš tj. lupaš tako nešto bezveze samo da "ne ćutiš", da ostaviš trag i u ovoj temi.

Čak i ako si u 'ladovinu, opet je vruće, piće popiješ 'ladno i opet si još više žedan, od šešira ti je još više toplo na glavi i znoj samo lije niz liceyes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
pijem pivce..klima hladi..to je ono sto mi treba da se rashladim..uhh pakleno li je..bilo ..sad vise nije..:)

Član
Učlanjen(a)
27.06.2010
Poruka
306
Najlepse je uvece,sednes na terasu,zapalis cigaru,pijes hladno pivo,jos ako kisa padne:))))) milina:)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Istusiras se mlakom vodom, pijes hladno pice i uzivas...Danas mi je to pomoglo...:yea:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Kofu hladne vode i op na glavu...
Kad te preseče pitaćeš se koji te je fjord privukao sebi...

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
pijem hladno crno vince..ne bih da dzabe kidam zivce...pored hladnog vina..prija mi i ova hladna klima..lepo u vrelim nocima..pomaze..da lakse zaspim..:yea:sad mi se mnoge stvari cine jasnim..yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
sad mi se mnoge stvari cine jasnim..yes3

Rece vuk i smaza jagnje ...

Za muski deo populacije:

01 ukljuciti komp
02 startovati youtube
03 naci od Joe Cocker-a original spot You Can Leave Your Hat On
04 zavaliti se u fotelju
05 skinuti se kompletno