Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako se Ovan zabavlja u slobodno vreme?

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
MODERATOR
Kako se Ovan zabavlja u slobodno vreme?

Blic žena

Ne "troše" svi slobodno vreme na iste stvari. Neki vole da lenčare, neki da se druže, rade nešto kreativno... Otkrijte kako provode slobodno vreme znaci Zodijaka.

14304_astro-shutterstock_32608534_if.jpg

OVAN (21. mart-20. april)

U slobodno vreme Ovan mora nekako da sagori energiju koju ima u neograničenim količinama. Njihov slobodan dan izgleda otprilike ovako: vožnja biciklom uz Mount Everest, zatim let preko okeana na zmaju, a uveče lud provod u diskoteci.

BIK (21. april-20. maj)

U slobodno vreme Bikovi misle samo na jelo u ležećem položaju. To može biti i grickanje čipsa i sličnih grickalica uz neku dobru knjigu ili sladoled na terasi ili u bašti.

BLIZANCI (21. maj-20. jun)

Slobodno vreme Blizanci provode na internetu. Čitaju sve i svašta, a pritom se najviše dopisuju i to istovremeno i s petero ljudi.

RAK (21. jun-22. jul)

Rakovi vole porodičnu atmosferu. Uživaju kod kuće i nimalo im nije dosadno. Rakovi u slobodno vreme pripremaju u kuhinji neki novi specijalitet ili se pripremaju sve za veliki roštilj.


LAV (23. jul-22. avgust)
U slobodno vreme Lavovi će otići u pozorište sa svojim izabranikom. Naravno, platiće i karte. Nemojte se iznenaditi ako uhvatite Lava kako zapisuje rečenice iz predstave, naravno, one koje govori glavni lik.

DEVICA (23. avgust-22. septembar)

U slobodno vreme Device će čistiti. Moraju da urade sve što ne stignu tokom radne nedelje. One to vreme mogu iskoristiti za slaganje začina po abecedi.

VAGA (23. septembar-22. oktobar)

Vage će u slobodno vreme otići na neku fensi izložbu i uz šampanjac razgledavati slike. I, što je još verovatnije, "slučajno" će naleteti na nekog stranca i započeti razgovor.

ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)

Slobodno vreme Škorpije provode obilazeći prodavnice i kupujući stvari kojima će mu upotpuniti garderobu: kožne čizme ili nešto od zmijske kože. Noć će provesti u nekom klubu, privlačeći pažnju svih prisutnih.

STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Svoje slobodno vreme Strelci vole da provode na svežem vazduhu. Čak su spremni i da otputuju, barem na jedan dan. Ujutro će iznenada spakovati voće, sendviče, piće i krenuti u nove avanture.


JARAC (22. decembar-19. januar)

Najviše vole da slobodno vreme provedu u kancelariji. Barem deo slobodnog vremena, jer vole sve da obave na vreme. Međutim, moguće ih je nagovoriti i na zabavu - ako im kažete da vi častite.

VODOLIJA (20. januar-18. februar)
Slobodno vreme Vodolija će provesti u radionici radeći na novom patentu. Kada to završe, otićiće u kupovinu najnovijih gedžeta ili moderne odeće.


RIBE (19. februar-20. mart)
Slobodno vreme Ribe provode na terasi uz ledeni čaj ili kafu, uživajući u hladovini nekog drveta i diveći se prirodi. A onda napišu pesmu o svom sinoćnjem snu.


 
Top