Kako se otvaraju ISO fajlovi ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Probati ću samo nisam nikada radio sa tim programom.Pa ako ti nije problem neke kratke instrukcije kako otvoriti ISO sa demon tools.

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Sad zurim,moram negde da idem pa kad dodjem napisacu ti tutorijal....dobices ga najkasnije do sutra u 11h(ujutru) ok....

Cupidon
VIP
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
5.207
Viktore, oprobaj ovo
Kod:
[U]http://www.magiciso.com/tutorials/miso-mountuif.htm[/U] [URL="http://www.magiciso.com/tutorials/miso-mountuif.htm"]
.[/URL]

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
PowerISO, UltraISO, Demon Tools, Alcohol 120%... mogu svi nabrojani meni je najjednostavniji PowerISO

Član
Učlanjen(a)
04.01.2011
Poruka
886
Prvo udjes u Daemon Tools(njegova ikonica je u dole desnom uglu)
10rl546.png
,zatim izaberes iso fajl pritiskom na ovo dugme
4hs4g9.png
,onda ce ti se pojaviti prozor u kom treba da pronadjes zeljeni iso fajl…Kad pronadjes I izaberes zeljeni iso fajl u najvecem polju(programa) pojavice ti se taj fajl
2zheiwz.png

Oznaci ga(u mom slucaju AppleX ),I pritisni
jh69w3.png
…Udjes u My Computer I videces raspakovan taj iso fajl…(bice u obliku cd-a)….
DA BI OVO RADILO MORAS PRVO DA NAPRAVIS VIRTUALNIS DISK NA OVO DUGME
szty54.png
(imas tri mogucnosti,izaberi prvu),I TAKO VIRTUALNI DISK PRITISKOM CES DODATI VIRTUALNI DISK…
95sm1d.png

AKO VEC IMAS VIRTUALNI DISK(on se dobija prilikom instalacije),MOZES SLOBODNO PRESKOCITI OVAJ KORAK(sa dodavanjem)
Virtualni disk je ustavari polje na kom se raskakuje iso fajl(uprosceno)Mozda ce ti prvih nekoliko puta biti tesko da upamtis,ali posle 8-10 puta to ide za nekoliko sekundi...:yea:....
Ako ti jos nesto nije jasno mozes me pitati na pp...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.12.2011
Poruka
239
Ako nešto ne želiš da narežeš a želiš da vidiš šta je na disku,a u ISO je formatu.
Instaliraj WinRar u toku instalacije označi da ti čita ISO Format i možeš odrarovati celu neku instalaciju na HDD
a potom je normalno instalirati bez ikakvog mautovanja za virtualni disc.
Zatim možeš tu instalaciju normalo krekovati. Najednostavnije ali sve je stvar izbora.

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Power ISO ti je sigurno najjednostavniji, vjerum mi radio sa svim gore nabrojanim duže vremena, ali ovaj je jednostavno naj.....

Član
Učlanjen(a)
11.11.2009
Poruka
506
Za sada radim sa winrar a probat ću i sa Power ISO.

Winrar mi se čini prejednostavan desni klik i raspakiraj i to je kraj priče.
Uglavnom je riješen problem.

Sve u svemu hvala svima za postove :)

Sve u svemu hvala svima za ove postove.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag