Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako se koji horoskopski znak ljuti

  • Začetnik teme Golden red
  • Datum pokretanja
Golden red

Golden red

Član
Kako se koji horoskopski znak ljuti


Izvor: Novosti
Bik je uporan, svojeglav i sujetan, pravdoljubivu Vagu pogađaju sitnice, Jarac je spreman na mnoge ustupke, a Ribe se lako naljute, ali i odljute


Ilustracija


OVAN
Kad je ljut, prašti na sve strane, ali kako brzo prasne, tako se brzo i smiri. Naljuti se za sitnicu, uvredi se kao da ste mu ko zna šta uradili, iritira okolinu svojom upornošću što znači da mora da istera pravdu do kraja. Impulsivni Ovan će baš kao i ženska pripadnica tog znaka i da opsuje, “istutnji” se, uglavnom zbog neke političke polemike ili sportskih rezultata njegovih omiljenih klubova, a kada se smiri, časti sve pićem ili kafom.


BIK
Uporan, svojeglav i sujetan, Bik ne podnosi da mu dirate u integritet njegove ličnosti i njegovih bližnjih, njegove porodice, pre svega. Ume dugo da trpi, guta u sebi, pa nije samo naizgled miran i staložen, već zaista ima “dugačak fitilj”. Ali, kada njemu fitilj dogori do kraja, spasavaj se ko može, bežite mu s puta, jer će iz njega provaliti nešto poput vulkanske erupcije, pa ako ga nikada niste videli takvog, nećete verovati svojim očima. A ni ušima.


BLIZANCI
Oni paze s kim će i zbog čega da se “zakače”, jer znaju da su "gadni na jeziku”, a kada do toga dođe proceniće da li treba da nadmudre protivnika, ili da popuste. Kako došlo, tako i prošlo, geslo je Blizanaca oba pola, a isto je i kada se naljute, bes ih ne drži dugo, jer su racionalni pa ne prave probleme tamo gde bi mogli da imaju koristi. Kada se strasti smire, urođenom nonšalancijom i smislom za diplomatiju, izglade nesporazume. I teraju po svome.


RAK
On ćuti, skuplja gnev, odlaže vreme kada će iz njega da izbije sve ono što ga tišti, ili nervira, pa ako je mlad ide u teretanu ili u kafanu, bez obzira na godine. Egocentričnom i ranjivom Raku najviše je stalo do njegove lične sigurnosti i pozicije u društvu. Ali ako mu je to ugroženo, prvo smišlja kako će da se osveti i ne reaguje odmah. Inatiće se, ali neće odustati da onome ko ga je povredio, “nabije na nos” sve ono zbog čega je morao da pati. Kad tad.


LAV
Često preterano impulsivan, vatreni Lav, krajnje je spontan i kada isteruje pravdu i kada polemiše. Ako ga naljutite, reaguje odmah, na licu mesta, nema šta da se čeka, pobija vas argumentima, zato što je obično u pravu. Ako nije, spreman je i da popusti kada vidi da je pogrešio. Pravdoljubivoj i plemenitoj Lavici stalo je do harmoničnih odnosa, pa teško podnosi rasprave, ali pošto je rođeni komandant i strateg, uglavnom istera da bude po njenom.


DEVICA
Pošto je vaspitana da suzdržava osećanja i ima lepe manire, osetljiva, uvredljiva Devica je često nezadovoljna, ali isuviše kulturna, da bi to otvoreno pokazala. Zato, s godinama, može postati sklona depresiji koju “leči” u kafani, sa društvom, ili bez njega, svejedno. Obično gradi svoj odbrambeni mehanizam kojim se brani, a kada se naljuti, više pati u sebi.


VAGA
Pravdoljubivu Vagu pogađaju sitnice, na primer ako ste je popreko pogledali, a ona je bila tako ljubazna prema vama. Ona ima “kratak fitilj”, lako se uvredi, naduri se kao dete, posle joj bude krivo, pa počne da se mazi, ili cvrkuće, ne bi li popravila situaciju, pogotovo ako je mlada. U zrelijim godinama kod Vage preovlada diplomatska crta njenog karaktera, pa izbegava bilo kakve rasprave i spremna je na kompromise, pod njenim uslovima (uzmi, ili ostavi) koje će vam vrlo vešto nametnuti.


ŠKORPIJA
Mada retko pokazuje osećanja i sa svima je ljubazna, intuitivna Škorpija burno reaguje na nepravdu. Posebno je osetljiva, ako neko povredi njene najbliže, kao i na porodične probleme svojih saradnika, jer zna da oseti šta muči one koje ona štiti. Teško ju je prevariti, mada uvek pokušava da kontroliše svaku situaciju, pa i svoj bes. Onoga ko joj se zamerio, drži što bliže sebi, kako bi mu lako zadala - završni udarac.


STRELAC
Iako zna da deluje površno, zbog svoje hedonističke prirode, obično kaže ono što misli, čak i kada ga ne pitate. I tako stiče neprijatelje. Kada se jednom izjasni o nekom, ništa mu ne vredi, jer Strelac je već doneo odluku od koje neće odstupiti. Niti će se svađati, niti će reagovati eksplozivno - mirno i argumentovano, čak sa određenom dozom osvetoljubivosti, saopštiće protivniku u lice sve ono, zbog čega ga je naljutio.


JARAC
Spreman je na mnoge ustupke, radi korektnih odnosa sa okolinom, mada voli da sve bude po njegovom. Pri tom, vešto krije svoje slabosti da ih drugi ne bi upotrebili protiv njega. Pravedan i principijelan, jako ceni odanost, pa prema onome ko ga izneveri u bilo kom pogledu, zna da bude neprijatno iskren, direktan i zahtevan, ili ide iz krajnosti u krajnost: ako vas precrta, zauvek ste precrtani, a ako vam oprosti, onda vam je dao drugu šansu.


VODOLIJA
Pošto misli da je uvek u pravu i sve zna najbolje, lako izaziva otpor okoline do čijeg mišljenja, ipak, jako drži, pa robuje nekom svom imidžu u javnosti. Voli da polemiše, daje svima na znanje da se sa njom ne može manipulisati, ali rado manipuliše drugima. Prema sebi je vrlo bolećiva, a kada je povređena, pravi se da nije ljuta i tada je najopasnija, jer postaje osvetoljubiva i agresivna.


RIBE
Lako se uvredi i naljuti, ali lako i oprosti. Lako menja i raspoloženja, ali je mnogo upornija i samostalnija, nego što deluje na prvi pogled pa ne dozvoljava nikome da joj se meša u odluke što je i može najviše razljutiti. Ako do toga dođe, reaguje impulsivno pa je spremna da istera pravdu po svaku cenu. Iako zna da bude nepouzdana čime može naljutiti svoju okolinu, nikada nije zlonamerna.
 
besherat

besherat

Član
BIK
Uporan, svojeglav i sujetan, Bik ne podnosi da mu dirate u integritet njegove ličnosti i njegovih bližnjih, njegove porodice, pre svega. Ume dugo da trpi, guta u sebi, pa nije samo naizgled miran i staložen, već zaista ima “dugačak fitilj”. Ali, kada njemu fitilj dogori do kraja, spasavaj se ko može, bežite mu s puta, jer će iz njega provaliti nešto poput vulkanske erupcije, pa ako ga nikada niste videli takvog, nećete verovati svojim očima. A ni ušima.


Ovo mi je podznak i tačno ovako reagujem.
 
Top