Šta je novo?
SerbianForum

Dobrodošli na SerbianForum.org, mjesto na kojem možete pronaći apsolutno sve, mjesto druženja i odlične zabave!

Kako se koji horoskopski znak izvlači iz nevolje

  • Začetnik teme Golden red
  • Datum pokretanja
Golden red

Golden red

Član
Kako se koji horoskopski znak izvlači iz nevoljeIzvor: NovostiSnalažljivi Rak zna da se prenemaže da bi dobio na vremenu, Škorpiji je najveća nevolja - ljubavna, neprevidiva Riba može da bude nervozna, ali i da paniči

OVAN
Uvek gleda kako će prvo svoju glavu da izvuče, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, hoće fizički da se obračuna na licu mesta. Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora bar da se posvađa. Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve načine će non stop pokušavati da se vrati u „sedlo“. Ako zbog drugih upadne u nevolju, polemiše i suprotstavlja se šefu ili glavnom krivcu, ma koliko taj bio moćan ili jak.


BIK
Ume da „namiriše“ opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se se izvukao, ako „kola krenu nizbrdo“. Ne zaleće se pogotovo, u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi. Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju ko će se zauzeti za njega ili pobegne na bolovanje, a kada ima ljubavne probleme, često spas traži u hrani, pa jede na nervnoj bazi.


BLIZANCI
Izvlači se iz svake, pogotovo neprijatne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi „trista na sat“, munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog „keca u rukavu“. Intuitivno predoseća šta od koga može da očekuje pa na vreme šalje SMS poverljive sadržine i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kada se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.RAK
Snalažljiviji nego što izgleda, mada hvata na sentimentalnost i prenemaže se kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već, „cinkarenjem“ prikupio poene. Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće intrigu i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.


LAV
Vrlo vešto se izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći, ne bira sredstva kako bi se izvukao. Kada na vidiku ugleda nevolju, i shvati da je ne može izbeći, angažovaće sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A pošto, uglavnom, poznaje glavne „face“ u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.


DEVICA
Ona je toliko inteligentna, da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla. Prelistava spisak potencijalnih rešenja u svojoj glavi, a kada treba nekome da telefonira ili da ga vidi, bira vreme i mesto, mada joj je uvek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.


VAGA
Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefone i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, a sve vreme grozničavo razmišlja kako da se izvuče, verbalno je vrlo neprijatna, čak nepopustljiva, kada otkrije ko je kriv za njene muke. Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje, ume da reaguje ratoborno i oštro čime zna da iznenadi svoju okolinu.


ŠKORPIJA
Za nju je najveća nevolja - ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner joj pravi probleme. Sve druge, nazovi nevolje, za Škorpiju, su uvek rešive, pa i kada ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire, već samo bira najmudriji način da se izvuče. Ako ima problema sa zakonom, angažuje najboljeg advokata, ali paralelno sprovodi i sopstvenu istragu o onome ko ju je uvalio u nevolju, a takvom se onda ne piše dobro.


STRELAC
Kada se nađe u nevolji, odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug veza i vezica kojih, naravno ima na sve strane. Samo treba da odabere pravi broj, mobilni, službeni ili kućni, osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će da je pozove. Sve ostalo je deo procedure koja Strelcu u ruke stavlja „čarobni štapić“ kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema sa saobraćajnom milicijom, dobijanjem vize za inostranstvo ili nečim mnogo ozbiljnijim.


JARAC
Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i „sam svoj advokat, spasilac i savetnik“. Spreman je da mnogo istrpi, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao „stara čekalica“ zna da čeka i dočeka svojih pet minuta, kada će ignorisati one koji su se ogrešili o njega.


VODOLIJA
Iako deluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez nje sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za nju to najveća nevolja. Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njen adut, ali i slaba tačka. Jer, u ljubavi joj ta pamet iz glave baš i ne znači mnogo, pa će je partner koji je dobro poznaje, naterati da „puzi“, kako bi se izvukla iz ljubavnog haosa kojem je obično sama „kumovala“.


RIBE
Njene reakcije, kada se nađe u nevolji, znaju da budu nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike. Mada se nikada ne zna kako će da reaguju, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znaci, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom umeju da se „izmigolje“ i zavaraju tragove ili se pritaje uz pićence sa društvom, dok opasnost prođe.
 
Slavenaa

Slavenaa

Član
VAGA
Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefone i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, a sve vreme grozničavo razmišlja kako da se izvuče, verbalno je vrlo neprijatna, čak nepopustljiva, kada otkrije ko je kriv za njene muke. Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje, ume da reaguje ratoborno i oštro čime zna da iznenadi svoju okolinu.


Hahaha.. Inace sam mnoogo miroljubiva.

 
Top