Kako se hraniti?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
Evo. poslusah mnoge koji su dali savete za laku hranu preko leta ....

Jutros sam samo popio jogurt, za rucak sam pojeo malo sira, slanine i malo hleba i crnog luka i evo sad mi je toliko muka da je to neizdrzivo ... Creva mi krce ko da imam vukove u stomaku ... A kako li ce da bude do kraja dana to samo Bog zna ....

Pa sto ne probas moj nacin.yes3... Cuj slanine, luka, sira i hljeba, a kajmak, jesil li i to, malo i paradajza, pa onda opet motiku u ruke i nastavis kopat zito... ;)
A do kraja dana, pa zavisi dokle si stigao s kopanjem...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Kao svinja ....." Sta zna svinja sta je dinja " ..:dntknw:....ona ne zna......sad sam smazo jednu hladnu i posecerenu......:yea:yes3

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Pa sto ne probas moj nacin.yes3... Cuj slanine, luka, sira i hljeba, a kajmak, jesil li i to, malo i paradajza, pa onda opet motiku u ruke i nastavis kopat zito... ;)
A do kraja dana, pa zavisi dokle si stigao s kopanjem...

Daj bre o'ladi s tim kopanjem ... Daleko sam ja od matike i sela ... Probao sam i tvoj nacin, malo je bolje kad sam pojeo paradajz, mada evo sad sam opet gladan a mrzim kad moram da jedem nocu ...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Eto, vidis kako cevap moze da usreci coveka ...;)
Može, ali ne i ženu... :blum3:
Jutros sam samo popio jogurt, za rucak sam pojeo malo sira, slanine i malo hleba i crnog luka i evo sad mi je toliko muka da je to neizdrzivo ... Creva mi krce ko da imam vukove u stomaku ... A kako li ce da bude do kraja dana to samo Bog zna ....
Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, večeru daj neprijatelju...

Učlanjen(a)
10.08.2010
Poruka
192
Na ovoj vrucini izbegavam masno. Znaci, samo prirodna hrana dolazi u obzir i sto vise voca.

Natrag