Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Kako preživjeti djetetovu školu - Paola Di Pietro

  • Začetnik teme Mr.Daky
  • Datum pokretanja
M

Mr.Daky

Cupidon
VIP
#1
Kako preživjeti djetetovu školu - Paola Di Pietro

Knjižare su prepune priručnika koji nam objašnjavaju kako kuhati, svirati, crtati, pisati, vježbati, čak i voljeti... Međutim, ni jedan ne pomaže roditeljima niti im omogućuje da pravilno slijede vlastitu djecu tijekom dugog razdoblja njihova školovanja.
Paola Di Pietro kao majka, iako je bila u prednosti s obzirom na iskustva s vlastitom djecom, i sama se suočila s takvim problemom. Kada su njezina djeca krenula u školu, sve joj se činilo novo i komplicirano: koje bilježnice kupiti, iz kakvih knjiga učiti, problemi vezani uz didaktiku, međusobno druženje djece, domaće zadaće (vječna bolna točka mama i tata), školska blagovaonica, razredni prijatelji, roditeljski sastanci, školski izleti... Stoga je i odlučila napisati ovu knjigu. Kako bi pomogla roditeljima u njihovoj teškoj, no istovremeno i životnoj ulozi. Ona im ne nudi samo jedno proživljeno iskustvo, već i odgovore i savjete brojnih stručnjaka: nastavnika, pedagoga, didaktičara, pedijatara, pa čak i nutricionista.
:download:
Kod:
[URL="http://depositfiles.com/files/7qsis8k3i"]Kako preživjeti djetetovu školu  - Paola Di Pietro [/URL]
 

Top