Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Kako preživjeti djetetovu školu - Paola Di Pietro

  • Začetnik teme Mr.Daky
  • Datum pokretanja
Mr.Daky

Mr.Daky

Cupidon
VIP
#1
Kako preživjeti djetetovu školu - Paola Di Pietro

Knjižare su prepune priručnika koji nam objašnjavaju kako kuhati, svirati, crtati, pisati, vježbati, čak i voljeti... Međutim, ni jedan ne pomaže roditeljima niti im omogućuje da pravilno slijede vlastitu djecu tijekom dugog razdoblja njihova školovanja.
Paola Di Pietro kao majka, iako je bila u prednosti s obzirom na iskustva s vlastitom djecom, i sama se suočila s takvim problemom. Kada su njezina djeca krenula u školu, sve joj se činilo novo i komplicirano: koje bilježnice kupiti, iz kakvih knjiga učiti, problemi vezani uz didaktiku, međusobno druženje djece, domaće zadaće (vječna bolna točka mama i tata), školska blagovaonica, razredni prijatelji, roditeljski sastanci, školski izleti... Stoga je i odlučila napisati ovu knjigu. Kako bi pomogla roditeljima u njihovoj teškoj, no istovremeno i životnoj ulozi. Ona im ne nudi samo jedno proživljeno iskustvo, već i odgovore i savjete brojnih stručnjaka: nastavnika, pedagoga, didaktičara, pedijatara, pa čak i nutricionista.
:download:
Kod:
[URL="http://depositfiles.com/files/7qsis8k3i"]Kako preživjeti djetetovu školu  - Paola Di Pietro [/URL]
 

Top