Kako prepoznati slobodnu devojku?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pridjes...zveknes ga ..i pitas..zasto dama seta sama.....:D.....

U svakom slucaju , ne kosta te nista da joj pridjes i razgovaras......bila slobodna ili ne....

Ništa ne košta da pridješ - tako je!
Zvekneš - neee... Fizički kontakt je zadnja opcija,ali samo u samoodbrani! Prvi - ne započinjem gužvu...
Devojke su majstori za slanje signala (indijanci,ali bez dima) tako da se lako "provali" da li možeš ili ne možeš "upasti u priču"...
Ja lično nisam nikada prilazio zauzetim devojkama (jesam jedanput,ali sam tek dosta kasnije saznao da ima nekog krelca)...

Član
Učlanjen(a)
13.07.2010
Poruka
157
Tako je vuce. signale koje salje ukoliko treba prepoznaju se. nadje ona nacina da ti stavi do znanja da je zainteresovana. a ako ti razmisljas i cekas pa popijes jedno da skupis hrabrost, pa jos jedno da bolje rastumacis, pa jos jedno za usput ode ona a i ti si daleko neprivlacniji

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Tomiša, Tomiša... Ovo nije moja tema, ovo je članak za pročitati, zabaviti se, ostaviti neki komentar ako imaš... Nije bitno ko ga je postavio. Ako nemam šta da prokomentarišem, neću ostavljati bespotrebne smajlije, odgovore tipa "potpisujem", "sve je tako" i "slažem se sa Perom, Lazom, Mikom."!

Uglavnom su odgovori takvog tipa. Sto bi se ti razlikovao ......

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
U ovom textu mozda i ima istine, ali ja koristim za sada provjeren nacin... pridjem i provjerim, kao da imam sta izgubiti... ;)

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Tomiša, Tomiša... Ovo nije moja tema, ovo je članak za pročitati, zabaviti se, ostaviti neki komentar ako imaš... Nije bitno ko ga je postavio. Ako nemam šta da prokomentarišem, neću ostavljati bespotrebne smajlije, odgovore tipa "potpisujem", "sve je tako" i "slažem se sa Perom, Lazom, Mikom."!
Nekad je bolje ćutati, nego pisati radi dosade... yes3

Da li ti je dosadno....?

Natrag