Kako preoteti tuđu devojku

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Kako preoteti tuđu devojku


news_1771.jpg


Kako oteti tuđu "ribu"? Pri tome ne mislimo na pravu otmicu, za koje će te tražiti otkupninu, već na puno blažu varijantu. Na kraju krajeva, ne biramo u koga ćemo se zaljubiti, zar ne? Odgovore na sva vaša pitanja i dvojbe donosimo u nastavku. Vjerovatno ste mnogo puta čuli upozorenje: "Ona ima dečka!" Je li to kraj priče ili možda tek početak? Ovisi samo o vama. To što ima dečka ne znači da je nečije vlasništvo. Ima slobodu izbora i, što je najvažnije, ima pravo na ljubav i sreću. Zaboravite poslovice. Onaj tko je prvi ne mora zaista dobiti djevojku. Zar ljubav ovisi o brzini?

Ukoliko ste upoznali devojku s kojom se savršeno razumete, koja vam se sviđa i s kojom vam je ugodno, nema razloga da je prepustite nekom "majmunu". Veze se stvaraju i propadaju svakodnevno. Istina, pri tome ljudi ponekad ostaju povređeni. Ali zašto biste vi bili taj koji će patiti? Ispitajte teren. Možda je njena veza na "klimavim nogama" i upravo se sprema da prekine. Vi možete biti taj koji će je naterati da ubrza odluku o prekidu veze. Ako ste, možda, zavisnici o zabranjenom voću i salata u komšijinom dvorištu vam uvek izgleda zelenije, savetujemo vam da ipak odustanete, jer kada jednom preotmete devojku, sva strast koju ste osećali mogla bi da nestane.

Pre svega upozorenje: ne treba prilaziti baš svakoj zauzetoj devojci koja vam se svidi. Prvo popričajte s njom i nastavite s akcijom tek ako pronađete zajednički jezik ili neki zajednički interes. Promatrajte smeje li se ona često dok je u vašoj blizini. To je odlučujući faktor. Bez osmeha na njenim usnama vaš poduhvat unapred je osuđen na propast. Pažljivo proučite signale koje vam šalje. Mogla bi biti devojka koja jednostano voli da flertuje. Ne preostaje vam drugo nego da stavite ruku u vatru i vidite šta će se dogoditi nastavite li s udvaranjem.

Takođe ne bi bilo suvišno pre početka udvaranja saznati ponešto o njenom dečku, kako vas ne bi nasred ulice i posred nosa udarila šaka nekog obrijanog dvometraša.


Izvor: e-muškarac
 
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
To nisam imao potrebe da probam.......ali jmam jedan savet.....

Ako kojim slucajem upoznate njene roditelje....nemojte da im se " Uvlacite " ...i izigravate neku " Finocu "......budite " To Sto Jeste "........
 
Učlanjen(a)
08.05.2013
Poruka
1
znas brate mogu i batine da se dobiju kad skines nekom devojku sta da radimo ako dodje do toga? :D
 
Član
Učlanjen(a)
22.12.2012
Poruka
235
dzoni307
znas brate mogu i batine da se dobiju kad skines nekom devojku sta da radimo ako dodje do toga?

Znas brate devojke se 'skidaju' stalno jer dok god su devojke svi su momci njihovi i ako mislis na batine propustices svoju sansu.
 
Natrag
Top