Hvala ti druze na odgovoru, probacu da instaliram te drajvere, pa cu ti javiti sta sam uradio..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
probaj na kompu u Start>Control Panel>Programs and Features (Win 7) da pronadjes te drajvere za fon i da ih deinstalises ... restart kompa, pa ponovo ih instalisi sa onog sajta ... onda pre nego sto prikacis fon na komp aktiviraj USB Debugging i tek tada prikljuci fon na PC ... mozda proradi ...Probao sam brate, ali ne vredi, sve sam skinuo ono sa linka, ali mi kaze da vec imam drajver za moj uredjaj, stavio sam i na usb debugging i kad to uradim cujem onaj zvuk na kompu kao kad stavis usb, znaci prepoznaje ga, ali jednostavno kad ukucam u cmd adb devices i stisnem enter samo mi pise "list of devices attached" i ispod nema nista, nema onih brojeva, onog koda uredjaja... smorio sam seeee
... da ... i dalje se nesto instalise na memoriju telefona, ali sitno. npr, kada prebacim iGO, u memoriji telefona je i dalje zauzeto 412 kb. drago mi je da si uspeoJa sam radio na LG L3 i sve ok je uradjeno i sad instalira na internu sd koja je 1gb a ne na eksternu sd .Ko L3 je to sto ima 4 memorije a to su ram,telefonska (sd0), interna sd ,i memoriska kartica (sd eksterna).mada i dalje odredjeni broj mb zauzima na telefonskoj memoriji koje ima samo 150mb.
... obe te cifre su ti zauzece memorije TELEFONA. Znaci dok ti je aplikacija na memoriji telefona ona zauzima 19 mb, a kada je prebacis na sd karticu, aplikacija i dalje zauzima tih 500 kb memorije telefona, a razlika do 19mb ti je na sd kartici, samo sto ti je telefon ne prikazuje u Application Manageru. Kazi, u kom smislu ti je iGO neupotrebljiv ?pozdrav.Imam huawei ascend y 200.Kad ste već spomenuli igo kod mene se ponaša ovako:kad ga prebacim na memoriju od telefona zauzima oko 19mb,na sd-kartici oko 500kb,što bi normalno trebalo biti obrnuto.na memoriji od telefona radi super dok je na sd-kartici skoro neupotrebljiv.mislio sam nešto sa ovim gore opisanim uraditi ali ne može na ovaj telefon.kod mene u postavkama ima opcija da prebacim aplikaciju ali i kad nešto stavim na sd-karticu dosta memorije ostaje na tel.memoriji.želio bih koristiti igu ali ne mogu,pa ako imate nekakvu ideju pomozite.hvala
http://www15.zippyshare.com/v/15623360/file.html
... kao prvo, verovatno ti je sd kartica spora (sigurno je klasa 4 ... uzmi klasu 10 koja je brza), a i procesor telefona stuca. Zasto ja imam samo 412 kb zauzeto ... pa upravo smo na temi o "Kako prebaciti skoro sve aplikacije sa mem. telefona na sd karticu", tj. prebacio sam iGO na sd karticu.u smislu da ne mogu ga koristiti,tj. ako hoću bilo šta da uradim moram čekati 5 minuta da bi to uspio(od planiranja rute do bilo čega)znači da je totalno spor.što se tiče instalacije to telefon odluči gdje će instalirati program.tada odem u postavke telefona.ako je na memoriji od telefona igo radi super .međutim u nedostatku memorije moram ga postaviti na sd-karticu.e tada nema ništa od korištenja ige zato mi nije jasno kako kod vas na tel.memoriji zauzima oko 400 kb a kod mene 19mb