Kako povezati?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
28.09.2009
Poruka
856
Zaboravi na drajvere za slusalice, nema toga, to su ubodi i radi uredjaji, ako ti rade zvucnici ubodeni na isti ulaz, imas i drajvere za zvuk.
Slusalice idu na isto mesto kao i zvucnici, e sad, ako si siguran da ti slusalice rade ?, ostaje jos samo podesavanje u menadjeru za zvuk, obicno traze da se potvrdi da su ubodene, ili se mora rucno uci u podesavanja izlaza za zvuk i cekirati ulaz koji je upotrebljen na ploci.
Na kraju krajeva, instaliraj Team Viever, skini sa neta, free je, javi mi se na PP, objasnicu ti kako da startas program, pomenuti, uci cu u tvoj komp i podesicu ti to ocas posla, ako ti radi izlaz, a radi ako imas zvuk na zvucnicima...
Poz

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

jesi li ubo u pravu rupicu

Hehe, to sa rupicama lako napravi zajeb, jos ako je po mraku :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.08.2010
Poruka
228
Ne treba ti drajveri za slusalice, neznam odakle ti to uopste. ili ti je dzek na slusalicama neispravan ili u kablu imas prekid.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ne treba ti drajveri za slusalice, neznam odakle ti to uopste. ili ti je dzek na slusalicama neispravan ili u kablu imas prekid.
Mislim da je ipak to jer mi nije ovoga puta pokazao obavestenje...

Zaboravi na drajvere za slusalice, nema toga, to su ubodi i radi uredjaji, ako ti rade zvucnici ubodeni na isti ulaz, imas i drajvere za zvuk.
Slusalice idu na isto mesto kao i zvucnici, e sad, ako si siguran da ti slusalice rade ?, ostaje jos samo podesavanje u menadjeru za zvuk, obicno traze da se potvrdi da su ubodene, ili se mora rucno uci u podesavanja izlaza za zvuk i cekirati ulaz koji je upotrebljen na ploci.
Na kraju krajeva, instaliraj Team Viever, skini sa neta, free je, javi mi se na PP, objasnicu ti kako da startas program, pomenuti, uci cu u tvoj komp i podesicu ti to ocas posla, ako ti radi izlaz, a radi ako imas zvuk na zvucnicima...
Poz

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Hehe, to sa rupicama lako napravi zajeb, jos ako je po mraku :D
Posto sam video dosta puta kako se slusalice prikljucuju trebal obi u realteku da mi se otvori mali prozorcic gde bi trebalo da potvrdim slusalice kao sto si rekao ali on se ne pojavljuje.Mogu da vam dam screenshot ako zelite.

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
reinstaliraj realtekove drivere tu si nesto pojebo cim ti se prozorcic neotvara. i nekaze se u realteku jer realtek nije programcic nego ime tvoje zvucne karte. cini mi se da nisi naveo dali uopste imas zvucnike i dali ti oni normalno rade

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ups izvinjavam se.Imam zvucnike i oni perfektno rade.Da nije to do slusalica onda?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag